ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

February 07, 2009

ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ Κ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Τη στιγμή που ο Δήμος σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη έχουν ενώσει τις νομικές τους δυνάμεις για να μπει η ομάδα σε καθεστώς διοίκησης πρωτοδικείου και όσο φυσικά θα πλησιάζουμε στη λύση του δράματος, ολοένα θα αυξάνονται οι φήμες (ευσεβείς πόθοι ίσως) για ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τον Απόλλωνα. Ονόματα δεν έχουν ακουστεί, εμείς προβλέψεις κάνουμε. Προτού εμφανιστούν άνθρωποι, που θα βγουν να δηλώσουν ποιοι είναι και τι σκοπό έχουν για την ομάδα μας, δεν χρειάζεται να πιστέψουμε κανέναν και για κανέναν λόγο. Καθένας κάνει τη δουλειά του. Εξάλλου οι καταστάσεις κρίσης, ευννοούν και τους αετονύχηδες.

Μένουμε λοιπόν στα γεγονότα...η ομάδα βρήκε τα λεφτά να ταξιδέψει οδικώς στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Η αντίστοιχη ομάδα των νέων κέρδισε σήμερα το μεσημέρι εκείνη του Εθνικού με 2-1 και ευχόμαστε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και με την ανδρική ομάδα, γιατί καιγόμαστε πλέον. Οι συζητήσεις του στυλ "εμείς πηγαίναμε για άνοδο και τώρα ψάχνουμε βαθμούς"  είναι άκαιρες αυτή τη στιγμή. Έχουμε μπροστά μας πολύ συγκεκριμένα προβλήματα με τα οποία οφείλουμε να ασχοληθούμε και τα σιχτιρίσματα μόνο κακό κάνουν. Όπως κακό κάνει και αυτο το αδικαιολόγητο ανάθεμα προς το οπαδικό κίνημα. Προς τι η επίθεση αλήθεια; Μήπως επειδή δεν έχουμε αφήσει την ομάδα ούτε λεπτό; Μήπως επειδή "κάνουμε φασαρία" ; Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ο Απόλλων χωρίς τη στήριξη των οπαδών του - λίγοι ή πολλοί δεν έχει καμιά σημασία- από χρόνια τώρα θα είχε καταστραφεί. Και αν αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική και όχι απλή καταγραφή στα βιβλία της αθλητικής ιστορίας σαν σωματείο που έσβησε, οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο σε όσους έκαναν την νύχτα μέρα και βοηθάνε όπως και όσο μπορούν.

Εμείς εύσημα δεν χρειαζόμαστε, ό,τι κάνουμε το κάνουμε από καψούρα. Στα πλαίσια της καψούρας αυτής λοιπόν ΚΑΙ αύριο στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό στην Καλαμαριά, θα στηρίξουμε τα κορίτσια του μπάσκετ. Υπενθυμίζουμε, παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας Αθηναϊκό, ντέρμπι με νίκη στο οποίο η ομάδα γλυκοκοιτάζει τριάδα...Άρα;

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!