ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

February 04, 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ξέρουμε πολύ καλά τι περνάτε...τις ίδιες τρικυμίες τις έχουμε περάσει και στο παρελθόν, βρεθήκαμε στα ίδια αδιέξοδα και αν τύχει να τα ξαναβρούμε μπροστά μας πάλι θα πολεμήσουμε. Με εξαίρεση κάποιους μεγαλύτερους σε ηλικία, οι υπόλοιποι δεν γνωρίζατε το πόσο έχει κυνηγηθεί αυτό το σωματείο. Τώρα το βιώνετε.

Κάποιοι από εσάς προέρχεστε από μεγαλύτερες σε τίτλους και κόσμο ομάδες. Είναι μια ευκαιρία να αναλογιστείτε το πόσο "όμορφα" έχουν στήσει το ποδοσφαιρκό τοπίο οι παράγοντές τους, ώστε όλα να τους βολεύουν. Κάποιοι βλέπετε τον Απόλλωνα σαν μια ευκαιρία να πάρετε παιχνίδια στα πόδια σας και να παίξετε "μεγάλη" μπάλα. Όπου και αν σας βρει το μέλλον έχετε πάντα στο νου σας ότι αν αποτελεί μια φορά πρόκληση η κατάκτηση ενός τίτλου, η επιβίωση και η μάχη απέναντι σε οργανωμένα συμφέροντα είναι χίλιες φορές πρόκληση, είναι αγώνας που δεν σταματάει ποτέ.

Κι αν νομίζετε ότι παλεύετε μόνοι σας έχετε λάθος. Εμείς είμαστε πάντα εκεί, στα καλά, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Το πάθος που δείξατε στον αγώνα με την Καβάλα, με αυτό το ίδιο πάθος εμείς τρέχουμε χρόνια πίσω απ΄την ομάδα. Και να είστε σίγουροι ότι δεν είναι άσκοπο...όλο και κάπου θα μας βγάλει.

Πολλοί μας νομίζουν για απογοητευμένους ή θυμωμένους. Αυτό ταιριάζει μόνο σε όσους κοιμόντουσαν και ξύπνησαν ξαφνικά και είδαν την πραγματικότητα. Εμείς είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Και δεν μας σταματάει τίποτα και κανείς. Θα το τραβήξουμε μέχρι εκεί που δεν πάει για την σωτηρία της ομάδας. Αυτός είναι ο Απολλωνιστής. Ρωτήστε τον προπονητή σας. Ο Στράτος Βουτσακέλης είναι ένας από εμάς. Ειδάλλως δεν θα έκανε αυτό το σάλτο μορτάλε στην καριέρα του.

Ενώστε την τρέλα σας με τη δικιά μας και ας την βγάζουμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Αφού μας έχουν για χαμένους, τότε δεν έχουμε τίποτα άλλο να χάσουμε. Μπορούμε όμως να πάμε κόντρα στα προγνωστικά και να βουλώσουμε στόματα. Σαφώς και το οικονομικό είναι τεράστιο ζήτημα. Σας ζητάμε, έτσι αυθαίρετα, ναι , αυθαίρετα, να το ξεχάσετε και να πάρουμε όλοι μαζί τους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα. Κάποιοι από την αρχή της χρονιάς μας/σας έχουν ξεγραμμένους. Οι επόμενοι αγώνες θα χωρίσουν τους άντρες από τα αγοράκια. Μην κάνετε σε κανέναν τη χάρη να σας οικτίρει. Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά έχουμε το κεφάλι ψηλά και έτσι προχωράμε.

Εμείς είμαστε "δύσκολοι" και απαιτητικοί γιατί επιμένουμε να θέλουμε να ονειρευόμαστε. Μην τρώτε κουτόχορτο από κανέναν και μην αφήνετε κανέναν να μπει εμπόδιο και στα δικά σας όνειρα.

Και πάλι... εμείς θα είμαστε πάντα στο κάγκελο. Όσο είμαστε εκεί μην φοβάστε τίποτα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!