ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

February 09, 2009

2 ΣΤΑ 6

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν από τα χειρότερα απο πλευράς αποτελεσμάτων. Με εξαίρεση τη νίκη της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου με σκορ 2-1 επί του Εθνικού και της νίκης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ επί του Πιερικού , τα υπόλοιπα τμήματά μας ηττήθηκαν στους αγώνες που έδωσαν. Το ανδρικό βόλλευ με 3-1 αλλά συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή του, το χάντμπολ το οποίο και μαθηματικά πλέον υποβιβάζεται. το μπάσκετ γυναικών (μια ήττα που σε καμιά περίπτωση δεν χαλάει την πολύ καλή εικόνα της ομάδας ΚΑΙ φέτος) και τέλος η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου που έχασε από τον Εθνικό στον Πειραιά με 2-1.

Και αν τα υπόλοιπα τμήματα ακολουθούν μια πορεία λίγο πολύ προβλεπόμενη (με φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα) , τα πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και βαθμολογικά πλέον έφτασαν σε οριακό σημείο, στο σημείο δηλαδή ώστε το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τη Βέροια στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδό μας, να χαρακτηρίζεται ως οριακό. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τι σημαίνει οριακό. Ο Απόλλων μια ζωή δίνει οριακά παιχνίδια, πάντα σε τεντωμένο σκοινί. Ακόμα ένα τέτοιο παιχνίδι λοιπόν μπροστά μας.

Ακόμη και εσείς που δεν μας γουστάρετε για τους δικούς σας λόγους, ακόμη κι εσείς που μας βρίζετε όπου σταθείτε (ακόμη και σε αυτό το site-χωρίς ποτέ να εκτιμήσετε το γεγονός ότι δεν σβήνουμε τα σχόλιά σας ενώ μπορούμε άνετα να το κάνουμε) έχετε υποχρέωση απέναντι στην ομάδα να τη στηρίξετε το Σάββατο στο γήπεδο. Και όταν λέμε στήριξη εννοούμε στήριξη, με φωνές και παλμό, όχι βουβή παρουσία. Και αφού κερδίσουμε το τρίποντο , μπορείτε κατά την προσφιλή σας τακτική να συνεχίσετε το κράξιμο κατά του συνδέσμου. Εμείς, το έχουμε πει τόσες πολλές φορές πια, δεν δίνουμε δεκάρα. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε αιχμηροί και καυστικοί. Με το ζόρι φίλους δεν γουστάρουμε...και προσοχή...αυτούς που μας πλησιάζουν με υστερόβουλες σκέψεις , τους μυριζόμαστε.

Το Σάββατο το γήπεδο πρέπει να "πάρει φωτιά" κύριοι, για να μην δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας φαντάζεται να βολοδέρνουμε στην Γ' κατηγορία από του χρόνου. Αφήστε για 2 ώρες τα κλάματα για περασμένα μεγαλεία , αφήστε τις ιδέες και τα σχέδια για τη σωτηρία της ομάδας και φανείτε ρεαλιστές. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι παιχνίδι 6 πόντων και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε ας μείνει σπίτι του να το παρακολουθήσει από την τηλεόραση.

Όσο οι διαδικασίες νομικού χαρακτήρα τρέχουν εμείς θα επικεντρωθούμε στο ματς με τη Βέροια και το τρίποντο που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Επίσης την Πέμπτη, στον EXTRA SPORT (103 fm) , από τη 1 ως τις 5 το απόγευμα θα γίνει εκπομπή για τον Απόλλωνα...Συντονιστείτε και "φορτώστε" τις γραμμές

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!