ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

June 13, 2011

Την Τετάρτη νέα κρίσιμη Γενική Συνέλευση.



Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 και ώρα 20:30 στην κλειστή αίθουσα μπάσκετ του συλλόγου κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου. Με θέμα την ίδρυση νέας Π.Α.Ε.

Ανακοίνωση Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς

Μετά τη φετινή πετυχημένη περίοδο Διοίκησης Πρωτοδικείου του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Καλαμαριάς, που ανέβηκε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου στην Α1 Εθνική Κατηγορία, επιτεύχθηκε και ο κυριότερος στόχος, που ήταν η άνοδος του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Football League 2 (Γ Εθνική Κατηγορία).

Με τη λήξη του Πρωταθλήματος της Δ Εθνικής, ο έφορος της ομάδας, κ. Χαραλαμπίδης Αχιλλέας, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς χρηματοδότες και πρωτεργάτες της ανόδου της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, πήρε εντολή από το Διοικητικό Συμβούλιο να ξεκινήσει επαφές με επιφανείς επιχειρηματίες και παλιούς παράγοντες, που θα είχαν τη διάθεση να συνεισφέρουν οικονομικά για τη δημιουργία μια νέας εύρωστης οικονομικά Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, η οποία θα είχε ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στη Football League 2 και φυσικά να ανέλθει στη Football League (Β Εθνική Κατηγορία).

Δυστυχώς, όμως, σήμερα οι οικονομικές συγκυρίες στην πατρίδα μας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, για αυτό και τα αποτελέσματα των επαφών δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Για το λόγο αυτόν, το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Καλαμαριάς, ενόψει της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του στις 15 Ιουνίου 2011, όπου και θα αποφασιστεί η δημιουργία μια νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να συμμετάσχει μαζικά, αφήνοντας όλοι πίσω τις έχθρες, τις διχόνοιες και τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος, ώστε ενωμένοι να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα πορεία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας προς τα μεγάλα σαλόνια της Super League.

O Απόλλων έχει ένα λόγο παραπάνω σήμερα να χρειάζεται την οικονομική και ηθική στήριξη όλων των απανταχού Απολλωνιστών σε Ελλάδα κι Εξωτερικό.

Για το Δ.Σ.

ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΨΗΛΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

5 comments:

  1. pou einai oloi autoi oi kurioi proeklogikia bgazane ta apollonometra k mas flomonanan stis uposxeseis

    ReplyDelete
  2. kurie dimarxe den xriazete na baleis mono apo ta tamia tou dimou alla k apo thn dikia sou tsepi oti kanoume k emies xronia tora

    ReplyDelete
  3. ο δημος ρε παιδια που ειναι και τι ρολο βαραει?

    ReplyDelete
  4. oloi na baloume to seri stin tsepi ftanei me tous genitsarous...os pote tha bazei o sporas?

    ReplyDelete
  5. ρε "καλαμαριωτη" που εκραζες τοσο καιρο τωρα σε ποια τρυπα κρυφτικες...αντε να βοηθησουμε ολη για το καλο της ομαδας που υποστηριζουμε ΟΛΟΙ φτανει με την διχονoια

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!