ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

June 17, 2011

Οικονομική ενίσχυση

Τέρμα τα λόγια, οικονομική ενίσχυση στην διοίκηση και στον κ. Χαραλαμπίδη αγοράζοντας μετοχές και με τα διαρκείας. Η θέση του ΑΠΟΛΛΩΝ δεν είναι στην Γ εθνική αλλά μόνο να πρωταγωνιστή στην Superleague. Μόνο ο κόσμος της ομάδας έχει απομείνει για να βγάλει ακόμα μια φορά την ομάδα από τα δύσκολα.

Όσοι φίλοι επιθυμούν να αγοράσουν μετοχές, εισιτήρια διαρκείας ή να συνεισφέρουν οικονομική ενίσχυση και να ενημερωθούν για το διαφημιστικό τιμοκατάλογο της περιόδου 2011-2012, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2315 114 060, ή να περάσουν από τα γραφεία του Απόλλωνα, για να συμπληρώσουν το έντυπο προεγγραφής.

Διεύθυνση γραφείων: Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παπάγου και Σουρμένων, Καλαμαριά.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00.



Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ

9 comments:

  1. πότε έρχονται τα διαρκείας στο σύνδεσμο;

    ReplyDelete
  2. να συνδραμουμε ολοι για το καλο του ΑΠΟΛΛΩΝ

    ReplyDelete
  3. O APOLLON EINAI POLU MEGALOS GIA NA BRISKETAI SE AYTH THN KATANTIA KALA POU BRETIKAN KAPOIOI ANTROPOI K SYGKEKEIMENA ENAS POU TA BAZEI....GERMANIA MONAXO 2...ENAS PONTIOS

    ReplyDelete
  4. να βοηθησουμε ολοι ειναι κριμα για την περσινη καταπληκτικη χρονια...οσα μπορει ο καθενας

    ReplyDelete
  5. o katenas toulaxiston apo ena diarkias ntopi olokliri kalamaria...o APOLLON einai i monadiki pontiaki megali omada... upostisizoun ebraikes katantia

    ReplyDelete
  6. na boitisoume oloi....KABALA TASOS

    ReplyDelete
  7. oi proegrafes ksekinisan mazika na min stamatisoun

    ReplyDelete
  8. Όλοι, μα όλοι οι Απολλωνιστές πρέπει να τρέξουμε, για να βοηθήσουμε το σύλλογο και την προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία λαϊκής βάσης! Εάν, θέλουμε ο Απόλλων να φτάσει εκεί που του αρμόζει, έχουμε χρέος απέναντι στην Ιστορία αυτού του συλλόγου, να βοηθήσουμε όλοι ενεργά, ο καθένας από την πλευρά του, με όποιον τρόπο μπορεί! Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και κανείς δεν περισσεύει! Όλοι μαζί ενωμένοι, πάμε να γράψουμε ιστορία! Το αίμα μας, μας καλεί, το ποντιακό μας πείσμα το επιβάλει! Οι φίλαθλοι και οπαδοί του Απόλλωνα πρέπει να σηκώσουμε το βάρος του συλλόγου και να οδηγήσουμε τον Απόλλωνα ξανά ψηλά! Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, να πλαισιώσουμε το σύλλογο και να μεταλαμπαδεύσουμε την Ιδέα του Απόλλωνα και στον υπόλοιπο ποντιακό κόσμο. Η δημιουργία μιας μεγάλης «Παμποντιακής λαϊκής βάσης» είναι η μόνη λύση. Τέρμα τα ευχολόγια, πρέπει ο λαός του Απόλλωνα να κινητοποιηθεί και να πάρει τις τύχες του συλλόγου στα χέρια του! Μόνο με τη δραστηριοποίηση όλων των Απολλωνιστών, η σημαία του Πόντου θα μπορέσει να κυματίσει ξανά στα ελληνικά γήπεδα και ο Απόλλων θα γίνει πρωταγωνιστής! Όλοι μαζί για τον Απόλλωνα!

    http://pontioi-apollonistes.blogspot.com/2011/06/blog-post_17.html

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!