ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

December 18, 2009

ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ




Αυτό σημαίνει να έχεις διοίκηση με κάκαλα και με μυαλό ξυράφι. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα βρήκε τον «ένοχο», τον «εχθρό», τον «Εφιάλτη», τον άνθρωπο που προσπαθεί να καταστρέψει τον Απόλλωνα, μην ειδοποιώντας για τις ποινές των παικτών της ομάδας. Και με μια ανώνυμη ανακοίνωση τον «έδωσε», για να ξέρει και ο λαός της ομάδας ΠΟΙΟΣ θέλει το καλό της και ΠΟΙΟΣ όχι.

Άνθρωποι που στις εποχές του Δαμήλου και αργότερα του Χοιρίδη έκαναν τις πάπιες σηκώνοντας τα χέρια ψηλά, άνθρωποι που η απάντησή τους στην κριτική που τους ασκείται είναι ένα γεμάτο επιχειρήματα «ελάτε να αναλάβετε», άνθρωποι που περιμένουν από τους φιλάθλους της ομάδας να φέρουν χορηγίες, υπέδειξαν ως ΜΟΝΟ υπεύθυνο για το ρεζιλίκι της περασμένης εβδομάδας, έναν υπάλληλο του Απόλλωνα που χρόνια ολόκληρα τρέχει για την ομάδα, και τα τελευταία 2 από αυτά απλήρωτος.

Οι άνθρωποι αυτοί , γραφικοί μέσα στην κατάντια τους, προσπαθούν να μας πείσουν ότι μπορούν να «τρέξουν» την υπόθεση γήπεδο-κουτσουλιά του Απόλλωνα και να οργανώσουν ακαδημίες ποδοσφαίρου. Είναι τα «αφεντικά» που όχι μόνο δεν μπορούν να προλάβουν πιθανά λάθη των «υπαλλήλων» τους, αλλά δεν έχουν καν το σθένος να μπουν μπροστά για να προστατέψουν τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί τους. Αντίθετα, τους «δίνουν στεγνά», αποποιούμενοι πάσας ευθύνης.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε φόρα και να κουτουλήσετε τα κεφάλια σας στον τοίχο, μπας και αρχίσει να παίρνει στροφές το μυαλό σας.

Άχρηστοι…


ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

4 comments:

  1. άχρηστοι είναι αυτοί που ήταν υπεύθηνοι 5 φύλλα έχει ο διαιτητής ποδοσφαίρου. 3 τα φύλλα αγώνα και 2 φύλλα για τους τιμωριμένους. Κανένας δεν έκανε τον κόπο να τα διαβάσει?

    ReplyDelete
  2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ROSSONERI ΣΥΧΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (5) ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΛΥΘΑΡΓΩ.
    ΣΕΒΩΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΑΣΗΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΞΓΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ,ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΒΑΛΤΟΥΣ.
    ΣΥΝΕΧΗΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
    ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

    ReplyDelete
  3. TO ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ.... ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ...
    vafiG2

    ReplyDelete
  4. ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ. ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.


    ΗΛΙΑΣ...

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!