ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

December 15, 2009

ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΑΛΝΕΡ

Την Κυριακή που μας πέρασε και για δεύτερη φορά μέσα στην τελευταία πενταετία ο Απόλλων έβαλε σε παιχνίδι του παίκτη ο οποίος λόγω καρτών δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Όλα αυτά έρχονται μετά από ένα διάστημα στο οποίο σε εφημερίδες διαβάσαμε συνεντεύξεις ανθρώπων του να μιλάνε για περατώσεις κερκίδων, για οργάνωση ακαδημιών, για ενίσχυση της ομάδας, αλλά και για την υποχρέωση της ομάδας να πρωταγωνιστεί σε κάθε γήπεδο, ώστε σύντομα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εννοείται βέβαια ότι όλοι τους ζητάνε την βοήθεια του κόσμου.

Αυτός είναι ο Απόλλων σήμερα κύριοι. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Ερασιτεχνική ομάδα με Ερασιτέχνες φαφλατάδες παράγοντες. Το ασκέρι αυτό υποστηρίζεται και από μερικούς όψιμους Απολλωνάρχες , οι οποίοι βρήκαν νέα δουλειά να κάνουν τώρα (κάποιοι από αυτούς ήταν εκείνοι που στήριξαν με κάθε τους δύναμη το Δαμήλο) και τα χώνουν στο σύνδεσμό μας, ο οποίος αρνείται να ακολουθήσει το φάντασμα της ομάδας που αγαπάμε στην κατηφόρα.

Αφού λοιπόν εσείς, οι παράγοντες της πλάκας και οι αποβλακωμένοι οπαδοί αγαπάτε την ομάδα περισσότερο από εμάς, ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό. Κάντε τον Απόλλωνα μεγάλο. Απλά πρώτα φροντίστε να ενημερώνεστε για το ποιος παίκτης έχει και ποιος όχι δικαίωμα συμμετοχής.

Καρναβάλια…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

17 comments:

  1. Φίλε...ελπίζω να βγης και να ζητήσεις συγνώμη ή να διευκρινήσεις το τι εννοείς λέγοντας αποβλακομένους τους λίγους οπάδους που μείναμε και αγωνηζώμαστε να φύγει αυτή η κατάντια....Εγω έχω μάθει να αγωνίζωμε μέχρι τέλους και να μη τα παρατάω στα δύσκολα...Αυτοί θα φύγουνε...εγώ θα είμαι πάντα εκεί και θα τους τα χώνω....Ολοι μαζι παιδιά θα κάνουμε τον ΑΠΟΛΛΩΝ πάλι μεγάλο.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....!

    ΤΕΟ

    ReplyDelete
  2. αυτοί που είναι αποβλακωμένοι ξέρουν ποιοι είναι και ξέρουν και τι κάνουν και ξέρουν και τι διαδίδουν αριστερά και δεξιά

    ReplyDelete
  3. «λεβεντιά» (για να μη σε αποκαλέσω κάπως αλλιώς…), επιεικώς απαράδεκτη η συμπεριφορά σου και ο χαρακτηρισμός σου για τους οπαδούς του Απόλλωνα, που πολλές φορές θυσιάζουν πολύτιμα πράγματα από την ζωή τους, για να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
    Είσαι πολύ μικρός για να χαρακτηρίζεις έτσι τους φιλάθλους μας. Το λιγότερο που έχεις να κάνεις, είναι να πλένεις το στόμα σου όταν θα ξαναμιλήσεις για τους οπαδούς μας και να ζητήσεις ένα ΜΕΓΑΛΟ συγνώμη.

    Απόλλων, μαζί σου και στα δύσκολα.

    ReplyDelete
  4. Kαι στο βόλλευ που η ομάδα τα δινει ολα γιατι δεν ερχεστε ρε παλλικαρια?Πως ανεχτηκατε αυτο που εγινε την Παρασκευη με τα Αρειανά??περιμενω μια απαντηση!χωρις εντασεις και υβρεις!δεν εχουμε πολυτελεια για τετοια!

    ReplyDelete
  5. Στα εύκολα όλοι είστε στο γήπεδο και φωνάζετε! Τώρα στα δύσκολα τί κάνει ο κάθε ένας από εμάς? Οι ΟΠΑΔΟΙ φαίνονται στα δύσκολα! Αν δεν σου αρέσει κάτι στην κατάσταση που είναι η ομάδα μας, δεν είναι λύση να γυρνάς την πλάτη και την αφήνεις στο έλεος των προβλημάτων της! Επιβάλεται να είσαι παρόν και να πολεμάς! Αν ο ΑΠΟΛΛΩΝ μας χρειζόταν μία φορά στην Α' και στην Β' εθνική, τώρα μας χρειάζεται 1000.
    Αν νομίζετε ότι ο οπαδός είναι αυτός που διαβάζει τα νέα της ομάδας του στην εφημερίδα, τότε μάλλον εσείς έχετε λάθος άποψη και όχι οι... "Απολλωνάρχες", όπως τους αποκαλείτε..!
    Το ότι κάποιος πηγαίνει στο γήπεδο και στηρίζει την ομάδα του, δεν σημαίνει ότι στηρίζει και τον ερασιτέχνη!
    Είναι απαράδεκτο να πιάνετε στο στόμα σας αυτούς που πηγαίνουν στο γήπεδο και φωνάζουν, κι εσείς να κάθεστε στους καναπέδες σας!
    (Ξέρω ότι το σχόλιο δεν θα δημοσιευθεί, αλλά ελπίζω να κυκλοφορήσει έστω και προφορικά στον σύνδεσμο).

    ReplyDelete
  6. 1.προς stef που κρατιέται και δεν μας αποκαλεί αλλιώς όπως λέει...οι συγγνώμες πέθαναν....όποιος δεν γουστάρει δεν μπαίνει στο σάιτ..τέλος

    2. στον φίλο που αναφέρεται στο βόλλευ...το ξαναλέμε...στο πρώτο φετινό παιχνίδι εντός έδρας με τον ΠΑΟ κάποιοι "αγνοί" φίλαθλοι την "'επεσαν" σε μέλος του συνδέσμου μας αλλά και στους πιτσιρικάδες της κερκίδας επειδή αντέδρασαν στην διαιτησία που στο πρώτο σετ μας έσφαζε...εμείς τέλος από το βόλλευ, τουλάχιστον οργανωμένα

    3. στον φίλο που ήταν σίγουρος ότι δεν θα αναρτηθεί το σχόλιό του...στα δύσκολα το ροσσονέρι έτρεξε και με τη βοήθεια αγνών φιλάθλων του Απόλλωνα έδωσε ό,τι μπορεί για την ομάδα. Αντί κάποιοι να επαναστατείτε που αποκαλέσαμε "αποβλακωμένους" ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ οπαδούς του Απόλλωνα, καλό θα ήταν να σας προβληματίσει η ανυπαρξία οργάνωσης στην ομάδα. Το ρεζίλι με την αντικανονική συμμετοχή του παίκτη μας μάλλον δεν σας λέει πολλά

    ReplyDelete
  7. θεωρειται σοβαρη δικαιολογια το οτι "καποιοι" την επεσαν σε ενα μελος του συνδεσμου σας,σε ενα αγωνα βολλευ?δεν πειθει κανεναν η απαντηση αυτηκαι 2) τα πιτσιρικια ειναι στο καγκελο σε καθε αγωνα,ακομα και με τον Φοινικα Συρου!εγω πιστευω οτι κατι αλλο τρεχει,ειδικα στο βολλευ,που ερχονται στην Καλαμαρια,αριανα,παοκια,βαζελοι και χανουμια και εσεις δεν πατάτε.ευχαριστω που με διαβασατε.

    ReplyDelete
  8. κύριοι μην μαλώνεται. Αυτό θέλουν μερικοί. Γιαυτό φέραν τον Απόλλων σε αυτήν την κατάσταση. Όταν δεν υπάρχουν λευτά υπάρχει γκρίνια. Είναι λογικό το καταλαβαίνω όμως αντί να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον ας ενωθούμε να δούμε που θα βγάλει αυτή η κατάσταση. Πάντως θεωρώ ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και η φουρτούνα πέρασε. Το καράβη τώρα πλέει σε ήρεμα νερά αλλά με ταραγμένους ναύτες. Η κατάσταση μάλλον θα ομαλοποιηθεί και όλα θα πάνε καλά. απλά θα πάρει χρόνο. Και ας κάνουμε όλοι τον Μπομπ σφουγκαράκη για λίγο!!!!

    Καραπόντιος

    ReplyDelete
  9. Θελω να κανω μια ερωτηση σε εσας που λετε την ΛΕΞΗ ΟΠΑΔΟΣ....ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?????ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ....ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ...ΚΑΦΕΝΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ReplyDelete
  10. αδερφέ δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν.....γεγονότα αναφέρουμε.......δεν προσπαθούμε να πείσουμε΄ούτε καν τον "μπαμπινιώτη" που προσπαθεί να μας μάθει την ελληνική γλώσσα...σε αυτόν τον τελευταίο.....μην χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρεις......¨"σημειολογία" υπάρχει......"σημασιολογία" όχι φίλε

    ReplyDelete
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ,ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ "ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ" ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ...ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΣΟΡΥ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ...Υ.Γ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 2,ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..μ-ο-ν-ο ΑΠΟΛΛΩΝ!

    ReplyDelete
  12. Ρε REDBLACKBOY2, πόσες φορές την μέρα χρησιμοποιείς την λέξη "προπαγάνδα"? Μη μας ζαλίζεις τα @@!! Και επειδή προφανώς με τα ελληνικά δεν τα πας και πολύ καλά... Οπαδός είναι αυτός που βάζει την ομάδα του ψηλά, προσφέρει ό,τι μπορεί σε αυτήν, και είναι στο πλάι της στα εύκολα και στα δύσκολα. Αν έχεις κάποια άλλη σημασιολογία, να την παραθέσεις! Εσύ ξέρεις τί θα πει "προπαγάνδα" ή δεν σας το μάθανε ακόμα στο σχολείο?

    ReplyDelete
  13. papadopoule papaitisou min jeftilizeis kai allo ton apollon eleos

    ReplyDelete
  14. pantos filoi rossoneristas me thn aniparksia mas apo ta gipeda pou paizei h omada mas pio polla asxhma apotelesmata ta exoume para tetika o APOLLON mas xriazetai..........panagiotis

    ReplyDelete
  15. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΕΛΕΩΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ...ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ...ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
    vafiG2

    ReplyDelete
  16. θα μας πείτε τελικά rossoneri και το φιλαράκι σας ο αντιπροεδράκος ποιός έκανε την πατάτα με παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ή θα την κάνετε πάλι γαργάρα΄?

    ReplyDelete
  17. συμφωνω απολυτα με τον vafi αφηστε τα μιση και ελατε να βοηθησετε στο βολλευ που κανει τρομερη πορεια,,σε καθε ματς τα παιδακια κανοθμε κερκιδα ΝΤΡΟΠΗ!! manios

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!