ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

October 11, 2009

ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ

Εκλογές λοιπόν....να μιλήσουμε γι' αυτές που πέρασαν αλλά και γι' αυτές που θα έρθουν. Νέα κυβέρνηση στη χώρα εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα. Τα πρόσωπα άλλαξαν, θα αλλάξουν άραγε και οι πολιτικές; Και μιλάμε για το χώρο του αθλητισμού, γιατί εδώ αυτός μας αφορά.

Να θυμίζουμε ότι στη μπασκετική ΑΕΚ γίνεται χαμός με τα οικονομικά και ενώ η Πολιτεία σφύριζε σχεδόν αδιάφορα η FIBA τράβηξε τα αυτάκια κάποιων. Και για να μη λέμε συνέχεια για την ΑΕΚ και μας κατηγορήσουν ότι κάνουμε και κανέναν πόλεμο εναντίον της...τα ξέρουμε όλοι, ακόμη και αυτοί που κάνουν τους ανήξερους.

Ομάδες που χρωστάνε παντού με κάποιο περίεργο τρόπο - και όχι μόνο προεκλογικά- τσίμπησαν παραπάνω από μία φορά κρατικές χορηγίες και διαφημίσεις, με άλλα λόγια ζεστά λεφτά.  Την ίδια στιγμή ο Απόλλων μόνο που δεν λιθοβολήθηκε για τα χρέη που δημιούργησαν κάποιοι. Φαίνεται ότι τελικά αξιοκρατία δεν είναι μόνο η ίση αντιμετώπιση όλων βάσει του πνεύματος του νόμου. "Αξιοκρατία" στην Ελλάδα επίσης σημαίνει ότι μπορείς να τη σκαπουλάρεις αν σε "σπρώχνουν" και τα ΜΜΕ. Τα παραδείγματα πολλά.

Την επομένη της πτώσης του Απόλλωνα στην τέταρτη εθνική η ομάδα ήταν παντού σε όλα τα πρωτοσέλιδα με τις γνωστές "κρυάδες" περί ιστορικού σωματείου κτλ. Το είχαμε πει (όχι ότι δεν το ξέρατε βέβαια) ότι το "πένθος" θα κρατούσε μία μέρα.  Και είναι φυσικό. Ο Απόλλων δεν είναι μέρος του συστήματος. Δεν βόλευε η ύπαρξη του Απόλλωνα. Ένας Απόλλων ισχυρός και αν όχι ισχυρός τουλάχιστον αξιοπρεπής, χαλούσε πολλά σχέδια πολλών ανθρώπων. Και φυσικά δεν λέμε ότι μας έριξαν. Αλλά ο συνδυασμός των δικών μας λαθών σε συνδυασμό με την "επιλεκτική δημοκρατία" στην οποία αναφερθήκαμε μια εβδομάδα πριν μας γκρέμισαν.

Η κοινή λογική λέει ότι οι άνθρωποι της ομάδας ΠΡΕΠΕΙ να έρθουν σε συναντήσεις με την νέα αθλητική ηγεσία του τόπου, να εκθέσουν τα προβλήματα της ομάδας, να εξιστορήσουν το τι ακριβώς έγινε και να πιέσουν με κάθε τρόπο σε δύο κατευθύνσεις. Πρώτον να ζητήσει βοήθεια να σταθεί η ομάδα στα πόδια της και δεύτερον να κινητοποιήσει τους μηχανισμούς εκείνους που θα στείλουν όσους ευθύνονται για το οικονομικό χάλι του Απόλλωνα στη ΦΥΛΑΚΗ.

Εκλογές όμως έχουμε και σε ένα χρόνο περίπου για να μην ξεχνιόμαστε. ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ό,τι και να λένε κάποιοι η βοήθεια του Δήμου Καλαμαριάς στον Απόλλωνα ήταν τόσο μικρή που καταντάει κοροϊδία. Και αν αληθεύει όσα γράφει η Αθλητική Μακεδονίας (και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ο Σαράντης Πανταζής με όλα τα λάθη , τις παραλείψεις και τις υπερβολές του μέσα στα χρόνια, κάθε μέρα έχει μια σελίδα για τον Απόλλωνα στην οποία γράφονται ΑΛΗΘΕΙΕΣ) ότι "κάποτε", "κάποιος" (ψαχτείτε) είπε "δεν μπορούμε να χτίσουμε γήπεδο στον Απόλλωνα γιατί θα κατηγορηθούμε για φιλο-Απολλωνιστές", καταλαβαίνετε πολλά πράγματα για την αντιμετώπιση του Απόλλωνα μέσα στην ίδια του την "πατρίδα".

Σιγά-σιγά οι μηχανισμοί των κομμάτων θα αρχίσουν να κινούνται για την διεκδίκηση του Δήμου. Εμείς απλά λέμε ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ...γιατί σε επίπεδο δημοτικών εκλογών 1000-1500 ψήφοι μπορούν να κάνουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...και το ξέρετε. Έχουμε καιρό μπροστά μας να ξαναμιλήσουμε για τις εκλογές και θα το κάνουμε. Σήμερα όμως έχουμε παιχνίδι και πρέπει όλοι να είμαστε στο γήπεδο.

ΥΓ.: Τη στιγμή που ο Απόλλων σχεδόν σε καθημερινή βάση δέχεται επίθεση ακόμη και από δικά του παιδιά, μια ηλεκτρονική επίθεση διανοητικά καθυστερημένων  των οποίων η γλώσσα περισσότερο μοιάζει με γδούπο παρά με ομιλία και μηχανισμό έκφρασης της σκέψης, μοιάζει πραγματικά  πταίσμα..συμβαίνουν κάθε μέρα σε όλον τον κόσμο.

ΥΓ.2 : Το πόρισμα της ΟΥΕΦΑ για τα στημένα παιχνίδια της δεύτερης εθνικής βρίσκεται στα χέρια του προέδρου της ΕΠΟ. Περίμένουμε ονόματα και περιμένουμε να δούμε άτομα να μπαίνουν στη φυλακή.

ΥΓ. 3: Χθες το απόγευμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του βόλλευ ανδρών, η ομάδα μας σε εντός έδρας παιχνίδι έχασε από τον ΠΑΟ με 0-3 σετ. Υπομονή, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!