ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

September 23, 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΟΝΤΙΑΚΑ

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα χθες, αρχικά σαν φήμη, μια φήμη που αργότερα επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Η ΦΙΦΑ μέσω της ΕΠΟ, τιμωρεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για χρέη προς πρώην ποδοσφαιριστές με αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα της Δ' εθνικής στο οποίο συμμετέχει. Μέχρι εδώ μπορεί κανείς να πει ότι όλα καλά, χρωστάμε και τιμωρούμαστε. Το πράγμα όμως δεν είναι απλό. Η τιμωρία επιβάλλεται στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Αυτό είναι το σημείο κλειδί, καθώς πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα τελεί υπό τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, ο οποίος φυσικά έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΦΜ από αυτό της ΠΡΩΗΝ πλέον ΠΑΕ. Αν δεν πρόκειται για λάθος της ΦΙΦΑ λόγω ελλιπούς ενημέρωσης, τότε σίγουρα λέμε εμείς πρόκειται για προσπάθεια διάλυσης του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες νομικοί έχουν επιληφθεί του ζητήματος. Και βέβαια αν δεν δικαιωθούμε, δεν θα είναι η πρώτη φορα. Ασφαλώς και θυμόμαστε όλοι τις περιπτώσεις Βάλνερ, Λαναρή, Περόνε...Η ομάδα συνεζίσει να τρυπιέται, κάποιοι έχουν βάλει σκοπό να μας κατασπαράξουν. Θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια ο Ερασιτέχνης; Απαιτείται δράση και μάλιστα τώρα, και απαιτείται σκληρή γλώσσα. Οι εκλογές πλησιάζουν και εμείς αντί να πιέσουμε με κάθε δυνατό τρόπο όλους τους πολιτικούς, μοιράζουμε ευχαριστήρια στον Ιωαννίδη για 70 χιλιάρικα και μια κερκιδούλα τη στιγμή που άλλοι έχουν βάλει μπροστά να χτίσουν γήπεδα. Εμείς ζητιανεύουμε 50-60 χιλιάρικα και άλλοι παίρνουν κρατικές χορηγίες.

Ξυπνάτε ρε....μας δουλεύουνε και εμείς συνεχίσουμε να το παίζουμε τίμιοι. Μια ζωή καρπαζοεισπράκτορες. Ο κόσμος του Απόλλωνα δεν ανέχεται άλλη δουλοπρέπεια. Αυτοί που τώρα έχουν στα χέρια τους τις τύχες της όμάδας να τα βάλουν με θεούς και δαίμονες και εμείς δίπλα τους, όλοι μαζί να πιέσουμε. Πάρτε το χαμπάρι αδέρφια. Αν δεν συσπειρωθούμε τώρα θα μας ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ. Αυτό είναι το σχέδιο. Ξυπνάτε και μη αφήνεστε στα ωραία λόγια που λέγονται από εδώ και από εκεί περί ιστορικής ομάδας. Καθένας κάνει το κομμάτι του. Πού είναι οι πολιτευτές της Θεσσαλονίκης, πού είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι; Πού είναι ρε τα κόμματα που κόπτονται περί πολιτισμού και αθλητισμού; Κανονίστε να τιμωρηθεί ο Απόλλων παραπάνω από όσο έχει ήδη τιμωρηθεί (είπαμε η εφαρμογή των νόμων ξεκινά και σταματά στον Απόλλωνα) και τα λέμε...όποιος πατήσει πόδι στην Καλαμαριά θα το θυμάται για καιρό.

Ξυπνάτε. ξυπνάτε αδέρφια. Όλοι στα Μουδανιά να πάρουμε το παιχνίδι και να φωνάξουμε για τα δίκια μας. Από εδώ και πέρα για εμάς κάθε παιχνίδι της ομάδας θα είναι και ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ για τα δίκια της. Η παράνοια δεν θα περάσει

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!