ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

September 22, 2009

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Με το δεξί ξεκίνησε η περιπέτεια της ομάδας μας στην Δ' Εθνική. Μπροστά στους αμετανόητους 500-600 οπαδούς που γουστάρουν να βλέπουν Απόλλωνα, η ομάδα παρά το γκολ του Εδεσσαϊκού, ανέτρεψε την κατάσταση και επιβλήθηκε με 3-1, κατακτώντας μια νίκη ψυχολογίας κυρίως για όλο το team που ακόμη παλεύει να "βρεθεί" μιας και συγκροτήθηκε την τελευταία στιγμή.

Εμείς πιστοί σε όσα είπαμε ότι ακολουθούμε την ομάδα παντού, την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι ξεκινάμε με πούλμαν για τα Μουδανιά, να πάρουμε και εκεί τους 3 βαθμούς και να δείξουμε σε αυτά τα παιδιά ότι είμαστε δίπλα τους μιας και η φανέλα που φοράνε είναι πολύ βαριά. Για πληροφορίες και εγγραφές απευθύνεστε στο σύνδεσμο (Κωνσταντινουπόλεως 26, τηλέφωνο 2310 481 552).

Ο Πάνος Κουρτίδης πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια τρέχει για τον Απόλλωνα, δίνοντας όλο του το είναι για την αγαπημένη του ομάδα. Από πέρσι ανέπτυξε πιο ενεργό δράση ως εκπρόσωπος των συνδέσμων στη διοίκηση πρωτοδικείου. Από φέτος βουτάει στα βαθιά συμμετέχοντας στο σχήμα που "τρέχει" το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ως εκ τούτου , και βάσει των αρχών του συνδέσμου μας, του οποίου να μην ξεχνιόμαστε ο Πάνος είναι ιδρυτικό μέλος, χθες το βράδυ παραιτήθηκε από μέλος του διοικητικού μας συμβουλίου αλλά και από μέλοςτου συνδέσμου , βουλώνοντας τώρα (αλλά και στο μέλλον) τα στόματα όλων αυτών που αριστερά και δεξιά διαδίδουν ότι οι σύνδεσμοι γουστάρουν να κάνουν κουμάντο στις ομάδες. Ο σύνδεσμός μας εύχεται στο Πάνο πάντα μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα στην προσπάθειά του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!