ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

September 04, 2009

Δ' ΕΘΝΙΚΗ

οριστικά λοιπόν για τον Απόλλωνα. Όπως πολλοί περιμένανε, άλλωστε και κάποιες γνωμοδοτήσεις από νομικούς δεν άφηναν πολλά περιθώρια ελπίδας για κάτι καλύτερο, η ομάδα από την νέα περίοδο , η οποία ξεκινά στις 20 του μήνα θα αγωνίζεται στην τέταρτη εθνική. Με ποιους παίκτες και ποιον προπονήτη...περιμένουμε και εμείς να δούμε. Γιατί ουσιαστικά τώρα ξεκινά ένας αγώνας δρόμου να στηθεί μια ομάδα καταρχάς για να "κατέβει" στο πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια. Φυσικά το πράγμα δεν θα μείνει έτσι. Κάποιοι οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Δεν υπάρχει παρθενογέννεση, τα χρέη από κάποιους δημιουργήθηκαν, με την ανοχή κάποιων άλλων ίσως. Περιμένουμε από αυτούς που θα εμπλακούν στα κοινά του Απόλλωνα να κινήσουν τις διαδικασίες για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα και οι ένοχοι να τιμωρηθούν.

ΥΓ. : Φαίνεται κάποιοι όταν δεν αποδίδουν στη δουλειά τους, στο τέλος του μήνα επιστρέφουν το μισθό στα αφεντικά τους και απαιτούν και από άλλους να κάνουν το ίδιο...α, ρε μπαγλαμάδες

ΥΓ2. : Στο"σπίτι" μας δεν δίνουμε σε κανέναν αναφορά. Αλλά από την άλλη καλές είναι και οι "ατραξιόν", φέρνουν επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας (να σου κόψουμε μισθό;)

YΓ3. : Τώρα περιμένετε να σχολιάσουμε τα της συνέντευξης; Τα έχουμε πει 1000 φορές αυτά μη λέμε τα ίδια και γινόμαστε κουραστικοί...έχουμε 30 αγώνες μπροστά μας, δεν θα ασχοληθούμε με τα νερά και τα ρεύματα...και γι αυτούς που συνεχίζουν να επιμένουν...στις προηγούμενες εκλογές του Ερασιτέχνη ο σύνδεσμος δεν πήρε θέση, ούτε στήριξε κάποιον. Μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να ανατρέξει στις αναρτήσεις εκείνων των ημερών.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!