ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

September 03, 2009

ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

όπως φαίνεται θα "παιχτεί" το μέλλον του Απόλλωνα. Με την καθυστερημένη και άκαιρη συνδρομή πολιτικών προσώπων ο Απόλλων παλεύει να μείνει στη Β' Εθνική. Φυσικά ομάδες με κοινά συμφέροντα όπως η Ρόδος και η Βέροια κάνουν τον δικό τους αγώνα. Με βάση τα ρεπορτάζ των εφημερίδων η απόφαση αναμένεται αύριο Παρασκευή ή το αργότερο τη Δευτέρα. Το τι παιχνίδια ήδη παίζονται όλοι λίγο πολύ αντιλαμβανόμαστε αλλά την τελική απόφαση δεν μπορεί να την προδικάσει κανείς.

Το ζήτημα είναι ότι ο Απόλλων τα τελευταία χρόνια περνά πολύ καιρό μέσα στις δικαστικές αίθουσες, όπου εμπειρικά διαπιστώνουμε ότι επικρατούν οι γνώστες των παρασκηνιακών μεθόδων. Είτε ο Απόλλων συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης είτε της τέταρτης εθνικής, γεγονός είναι ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για τη συγκρότηση ομάδας, πολλώ δε μάλλον για την προετοιμασία της. Και αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος.

Ένα ενθαρρυντικό σημάδι είναι το ότι ο Απολλωνιστής σαν να άρχισε να κινητοποιείται, να σκέφτεται, να κρίνει και να μην είναι ευκολόπιστος. Πολύς κόσμος έχει ιδέες για το μέλλον του Απόλλωνα. Το αν είναι άμεσα εφαρμόσιμες ή όχι ούτε τώρα μπορεί να κριθεί ούτε σε αυτή τη φάση έχει τόση σημασία. Ο "διάλογος" έχει αρχίσει. Αυτό είναι καλό. Να τον συνδυάσουμε και με την συμπαράσταση στην ομάδα μας σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται του χρόνου. Δεν παίζει ρόλο αν κάποιος ανήκει σε σύνδεσμο φιλάθλων ή όχι. Το πόσο Απόλλωνιστής είναι καθένας , το ξέρει μέσα στην καρδιά του και το δείχνει με την νοοτροπία και τις πράξεις του. Αν οι κατά καιρούς διοικούντες την ομάδα ήταν στο μισό Απολλωνιστές από όσο όλος αυτός ο κόσμος που μπαίνει εδώ και κεφράζει τις απόψεις του, είναι σίγουρο ότι δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο.

Εμείς το έχουμε πει, δεν παρατάμε την μάχη, ποτέ και για κανέναν λόγο. Και μέσα και από τα λάθη μας ΠΑΝΤΑ βάζουμε πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας. Γιατί ο Απόλλων κάποτε τελικά πρέπει να μεγαλώσει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!