ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

August 11, 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ CLUB ROSSONERI

ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ

Τον τελευταίο καιρό με αφορμή τις διαβουλεύσεις για την πορεία και την τύχη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας,  μερίδα του Τύπου και ανάλογα με την οπτική που έβλεπε τα πράγματα, επιχείρησε να μας παρουσιάσει ως "συμμέτοχο" του ενός ή του άλλου "ρεύματος".

Μάλιστα σήμερα με έκπληξη διαβάσαμε στις εφημερίδες ότι το CLUB ROSSONERI συμφώνησε στην πτώση της ομάδας στην Γ΄εθνική με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Οποιοσδήποτε γράφει ή διαδίδει κάτι τέτοιο καθαρά και απερίφραστα ΨΕΥΔΕΤΑΙ και επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα και εντυπώσεις.

Ο σύνδεσμος μας είναι σύνδεσμος που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Απόλλωνα και θέλει να δει την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Το "βιογραφικό" μας έχει δείξει ότι δεν υπήρξαμε κολλητοί και σύμμαχοι κανενός. Ποτέ και για κανέναν λόγο.

Είναι αλήθεια ότι μας ζητήθηκε και στο παρελθόν η απόψή μας σχετικά με το τι μπορεί να γίνει με την ομάδα. Αλλά με τη διαφορά ότι τέθηκε σαν δίλλημα, μεταξύ τρίτης και τέταρτης κατηγορίας. Εμείς,  και το ξαναλέμε δυνατά και καθαρά ώστε να μην υπάρχουν ΑΚΟΥΣΙΕΣ ή ΕΚΟΥΣΙΕΣ παρεξηγήσεις, και με το σκεπτικό ότι ο Απόλλων σώθηκε και παρέμεινε στην δεύτερη εθνική κατηγορία (και είμαστε αυτοί που έχυσαν αίμα για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος για να μην ξεχνιόμαστε) θέλουμε την ομάδα ΚΑΘΑΡΗ να αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και να κάνει πρωταθλητισμό.

Αρνηθήκαμε και συνεχίζουμε να αρνούμαστε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε διλήμματα τύπου "τρίτη ή τέταρτη εθνική". Είναι κάτι έξω από τη λογική μας, τη νοοτροπία μας. Είναι ορατό λοιπόν σε κάθε καλοπροαίρετο φίλαθλο και οπαδό ότι ο σύνδεσμός μας ΠΟΤΕ δεν θα συμφωνούσε στην πτώση της ομάδας σε χαμηλότερη κατηγορία τη στιγμή που είμαστε οι μόνοι που κάνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να τη δούμε πιο ψηλά.

Εφόσον λοιπόν ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας , δηλώνουμε και αυτό : Οποιοσδήποτε στο μέλλον, από οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχει, βάλει στο στόμα μας λόγια που δεν είπαμε και  θέσεις που δεν εκφράσαμε  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς και οι λίγοι φίλαθλοί του που επιμένουν να τον ακολουθούν και να προσπαθούν να τον σώσουν από κάθε λαμόγιο που τον καλοβλέπει, δεν αποτελούν αντικείμενο πλακίτσας. Πολύ δε περισσότερο ο δυναμικότερος σύνδεσμος της ομάδας, του οποίου τα μέλη νυχθυμερόν τρέχουν για το καλό της ομάδας.

Προτού ξανασχοληθείτε με τις απόψεις μας φροντίστε να καταλαβαίνετε τις θέσεις μας. Για να είμαστε όλοι καλά και να μπορούμε και εμείς απερίσπαστοι να τρέχουμε για την καψούρα μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α' ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

CLUB ROSSONERI

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!