ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

May 11, 2009

ΧΑΜΗΛΑ Η ΜΠΑΛΑ

...έχουμε ακόμη 3 πόντους να κερδίσουμε για να πάρει τέλος το φετινό μαρτύριο της ομάδας. Μέχρι τότε δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η σημερινή πολύ σπουδαία νίκη δεν μας εξασφαλίζει ακόμη. Ακόμη 3 πόντους για να μην μπλεχτούμε σε σενάρια και εξαρτώμαστε από αποτελέσματα αντιπάλων. Κάποιοι εκεί που μέχρι χθες μας είχαν "καθαρισμένους" την έκαναν γυριστή και μιλάνε για "ιστορικό Απόλλωνα"...Όπως δεν τους δώσαμε σημασία τότε , τους αγνοούμε και τώρα. Ο δικός μας αγώνας για φέτος τελειώνει σε μια εβδομάδα από τώρα, ύστερα από το νικηφόρο αποτέλεσμα με την Καστοριά. Τότε και ΜΟΝΟΝ τότε θα μπορέσουμε να ηρεμήσουμε. Μέχρι εκείνη την στιγμή παραμένουμε στις επάλξεις και ετοιμαζόμαστε για ακόμη ένα ντέρμπι.

Η σοβαρότητα που δείχνει όλη η ομάδα δεν πρέπει τώρα να χαθεί. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, θα το λέμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Ο Απόλλων οφείλει και στο τελευταίο για φέτος 90λεπτο να παρουσιαστεί δυνατός, σοβαρός και αποφασισμένος. Το ίδιο και όλοι εμείς. Το ματς με την Καστοριά είναι ακόμη πιο "ύπουλο" από το σημερινό. Και πρέπει στο γήπεδο να βρεθεί ακόμη περισσότερος κόσμος. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Υ.Γ : Πολλά και θερμά συγχαρητήρια και στην ανδρική ομάδα μπάσκετ που μετά τη χθεσινή νίκη της με 74-70 κόντρα στην "Αναγέννηση Φλόγα" μπορεί πλέον να αγωνίζεται χωρίς άγχος

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!