ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

May 09, 2009

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Η εβδομάδα πέρασε και που ξανά την Δευτέρα είμαστε έτοιμοι για ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι. Εμείς ξέρουμε και έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τα ψέμματα έχουν τελειώσει εδώ και καιρό για την ομάδα. Πλέον μετράνε μόνο οι βαθμοί. Σε δύο 90λεπτα δεν παίζεται απλά μια χρονιά αλλά πολλά περισσότερα και η έκβαση των 2 αγώνων θα διαμορφώσει το τοπίο στην αγαπημένη μας ομάδα για πολλά χρόνια. Για όλα αυτά όμως υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε στο μέλλον.

Εμάς και όλους όσους ασχολούνται με τα του Απόλλωνα, από τον κάθε παίκτη, τους ανθρώπους της ομάδας μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει μόνο το παιχνίδι κόντρα στο Διαγόρα. Χρειαζόμαστε πάθος, πείσμα, δύναμη, θέληση και με λίγη καλή τύχη θα πάρουμε τους τρεις υπερπολύτιμους πόντους.

Και θέλουμε και τον κόσμο εκεί. Ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί, συντονισμένος στον παλμό της ομάδας, κόσμος που να φωνάζει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κόσμος που να σπρώχνει την ομάδα, κόσμος που - τρόπος του λέγειν- να φορέσει τη φανέλα και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Την Δευτέρα να βάλουμε και εμείς γκολ, με τον δικό μας τρόπο, με την μαζική μας προσέλευση, με τη θετική μας διάθεση, με την πίστη μας στη νίκη, με την πίστη μας στον Απόλλωνα. Από τραγούδια και συνθήματα πάμε καλά. Αλλά να τα φωνάζουμε όλοι, όλοι όρθιοι με φωνή και πάθος. Και με υπομονή, Αυτά τα παιχνίδια θέλουν υπομονή και δουλειά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Υπομονή και ενθάρρυνση.

Από αυτό εδώ το βήμα το έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, δεν περιμένουμε κανέναν σωτήρα. Την μοίρα μας εμείς την ορίζουμε. Μην ψάχνετε για βοήθεια αλλού, εμείς έχουμε τη δύναμη να ξαναβάλουμε τον Απόλλωνά ΜΑΣ πάλι στο χάρτη. Αρκεί να το πιστέψουμε και να δουλέψουμε γι' αυτό. Και η δική μας η δουλειά είναι να έχουμε καθαρή σκέψη έξω από το γήπεδο και δυνατή φωνή μέσα σε αυτό.

Από τον κόσμο πρέπει να γίνει η αρχή της αντιστροφής του κλίματος. Η ομάδα είναι ο κόσμος της. Και ο κόσμος του Απόλλωνα είμαστε όλοι εμείς που τη Δευτέρα και κάθε φορά που αγωνίζεται η κοκκινόμαυρη φανέλα πρέπει και οφείλουμε  να είμαστε  εκεί και να μην έχουμε  στο νου κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!