ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

April 16, 2009

ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ Π.Α.Ε

"Το βράδι της Τετάρτης 15 Απριλίου 2009 συνήλθε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και συζήτησε για τα θέματα που την αφορούν.

Η συζήτηση του Διοικητικού Συμβουλίου ξεκίνησε με την προφορική κατάθεση της παραίτησης του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Π.Α.Ε., κ. Ιωάννη Ιωσηφίδη, ο οποίος, όπως δήλωσε στα υπόλοιπα Μέλη της Διοίκησης, είναι απογοητευμένος από την αδιαφορία των οικονομικών παραγόντων που κινούνται γύρω από τον Σύλλογο και την αδιάφορη στάση της πολιτείας. Επίσης, είναι αγανακτισμένος από την «αυθόρμητη» απεργία των ποδοσφαιριστών και την αντιμετώπιση, που έτυχε από τους ίδιους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από συζήτηση που ακολούθησε, δέχτηκε τις αιτιάσεις του Προέδρου και συμφώνησε ότι είναι επιβεβλημένη, υπό τις παρούσες συνθήκες, η παραίτηση όλων των Μελών.

Παρόλα αυτά, ομόφωνα αποφασίστηκε η παραμονή της Διοίκησης μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος, προς το συμφέρον της ομάδας. Η συζήτηση για το αίτημα παραίτησης του Προέδρου θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατόπιν, έγινε ενημέρωση του Προέδρου και του Εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα όσα αφορούν στην ομάδα.

Επίσης, μετά την ενημέρωση από τον Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου και εισήγηση του Προέδρου, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να κατατεθεί μήνυση στον κ. Ηλία Δαμήλο για τη χρήση του στην Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2008.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Δικηγόρο του Συλλόγου να καταθέσει τη μήνυση στον κ. Δαμήλο και στη συνέχεια, μετά από συνεργασία με τον λογιστή, αλλά και τους λογιστές που το Δ.Σ. τοποθέτησε στην Π.Α.Ε. για έλεγχο, στους κ.κ. Σπύρο Ντέμο, Δημήτρη Χοιρίδη και Γιώργο Κρητικό."

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!