ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

April 14, 2009

Η ΤΑΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΝΗ

Παρά τα φετινά προβλήματα, παρά το ασταμάτητο τρέξιμο για τον Απόλλωνα, μπορούμε να πούμε ότι σε ένα μεγάλο βαθμό οι κόποι μας βρήκαν αμοιβή και κατάφερε φέτος ο Απολλωνιστής να χαμογελάσει φέτος.

Ο λόγος για το γυναικείο τμήμα του μπάσκετ. Μιλάμε για την ομάδα του Θόδωρου Πολυμένη, την ομάδα των κορίτσαρων, την ομάδα του Ανδρέα Μπουρτζή, την ομάδα των "αφανών" συνεργατών τους, που για δεύτερη σερί χρονιά ρίχνει σκόνη στους αντιπάλους και μας κάνει περήφανους, με την απόδοσή της μέσα στα γήπεδα και το ήθος της. Τα κορίτσια την περασμένη χρονιά σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους από την Α2 κατηγορία και φέτος , θαρρείς με κεκτημένη ταχύτητα (φυσικά μόνο αυτοί ξέρουν πόσο κόπο και αγωνία επένδυσαν) έκαναν την Ελλάδα να παραμιλάει. Σπαθένια κατακτούν την 4η θέση στο πρωτάθλημα (και ρίξτε και μια ματιά στο μπάτζετ των υπολοίπων για να καταλάβετε το μέγεθος της επιτυχίας) και ξαναφέρνουν το γυναικείο μπάσκετ του Απόλλωνα μετά από πολλά χρόνια στην Ευρώπη.

Παρά τα πάνω-κάτω που κατά καιρούς είχαμε στη σχέση μας (επειδή έτσι είναι η φύση των έντονων σχέσεων) θέλουμε να πιστεύουμε ότι και εμείς σε ένα μικρό ποσοστό συμβάλλαμε σε κάποια καλά αποτελέσματα. Και για πολλοστή φορά από αυτό εδώ το βήμα σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τις διακρίσεις που φέρνετε στα κοκκινόμαυρα. Υπόσχεσή μας πως με κάθε μας δύναμη θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε. Πάνω από όλα σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και δίψα για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

 Εμείς οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα, το CLUB ROSSONERI, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!