ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

April 28, 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ CLUB ROSSONERI

Μετά και το χθεσινό στραπάτσο τοποθετούμαστε σήμερα για 3 κυρίως λόγους : 1) Για να ταρακουνηθούν κάποιοι μπας και μπορέσει το πλοίο να αλλάξει ρότα τώρα στο τέλος 2) Για να μάθει ο κόσμος του Απόλλωνα πώς ακριβώς έχει η κατάσταση και 3) Για να ξυπνήσουν επιτέλους και όλοι αυτοί που εξεπλάγησαν από τη χθεσινή ήττα της ομάδας.

Για τη συνεχιζόμενη κατηφόρα της ομάδας πολλοί είναι υπεύθυνοι μάλλον  όλοι είναι υπεύθυνοι στο μερίδιο που τους αναλογεί. Να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Συγκροτείται διοίκηση πρωτοδικείου. Ποια από τα μέλη της επιτροπής αυτής τρέχουν για τον Απόλλωνα; Μήπως οι περισσότεροι ενεπλάκησαν για λόγους αυτοπροβολής; Υπάρχουν μέλη της επιτροπής αυτής που προκρίνουν πτώση της ομάδας στην Δ' εθνική για να σβηστούν τα χρέη της αδιαφορώντας για την ξεφτίλα που θα υποστεί ο σύλλογος; Μήπως ο Παναγιώτης Κουρτίδης είναι ο μόνος που τα παράτησε όλα και έτρεχε νυχθημερόν και αηδιασμένος από την αδιαφορία των υπολοίπων παραιτήθηκε χθες το βράδυ;

Πάμε παρακάτω...Εδώ και καιρό έχει γίνει έκκληση σε όλους τους θεσμικούς φορείς και στον απλό κόσμο του Απόλλωνα να συνεισφέρουν οικονομικά για να σωθεί ο σύλλογος από τα χρέη. Ας δούμε λοιπόν τη συνεισφορά καθενός. Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα, οι δόξες του παρελθόντος μάζεψαν το ιλλιγγιώδες ποσό των 660 ευρώ. Αυτή είναι η αγάπη τους και ο πόνος τους για τον Απόλλωνα, αυτό είναι το μέγεθος της κινητοποίησής τους. Αράξτε στον σύλλογό σας (που έχει μετατραπεί σε πρώτης τάξεως ψαροταβέρνα) και αναπολείστε τα παλιά. Με την εξαίρεση 8-10 ανθρώπων που έμπρακτα δείχνουν την καψούρα τους για το σύλλογο οι υπόλοιποι είστε μόνο για να κάνετε κριτική και μάλιστα από τα καφενεία αφού ποτέ δεν έρχεστε στο γήπεδο.

Ερασιτέχνης...η "μάνα" του συλλόγου....στα χαρτιά. Ποια είναι η βοήθεια του Ερασιτέχνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα...σας λέμε εμείς...το ότι δεν εισπράττει το 10% από τα "εκατομμύρια" των εισπράξεων σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Πέραν τούτου ουδέν. Μόνο γκρίνιες για τον απλήρωτο λογαριασμό του νερού, μόνο λόγια παχιά για επιχορηγήσεις και ορισμένα παπαγαλάκια που ακόμη και μέσα από το site μας παρακαλάνε για πτώση της ομάδας. Μοιάζει επίσης παράδοξο πώς η τεράστια κινητοποίηση με αφορμή τις προηγούμενες εκλογές δεν επαναλαμβάνεται ούτε στο 1% τώρα που η ομάδα παίζει τα ρέστα της για την επιβίωσή της. Το μόνο που σας νοιάζει είναι το γηπεδάκι που θέλετε να χτίσετε και φυσικά...ο λογαριασμός του νερού. Εμείς σήμερα λέμε - και μακάρι να μη βγούμε αληθινοί- ότι θάνατος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα οδηγεί και στο μαρασμό του Ερασιτέχνη.

Ο Δήμος Καλαμαριάς πού είναι; Υπάρχει, είναι ενεργός; Βοήθησε την ομάδα; Με ποιον τρόπο; Να υποθέσουμε ότι αδιαφορεί για τον Απόλλωνα; Από λόγια χορτάσαμε κύριοι.

Χάρρυ Κλυν τι έγινε; Τόσο καιρό απών, και μια μέρα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ιωνικό βγήκες να ρίξεις χολή...Γιατί; Δεν σε "παίζουνε"; Αν είχες προτάσεις γιατί δεν βγήκες τόσον καιρό; Αν πάλι οι προτάσεις σου δεν εισακούστηκαν γιατί δεν βγήκες νωρίτερα να ξεμπροστιάσεις κόσμο; Άραξε στα κυβικά σου και εσύ...οι δημαρχείες δεν κερδίζονται έτσι.

Συνεχίζουμε...Υπουργοί, υφυπουργοί και λοιπός πολιτικός συρφετός....έχετε βάλει το πτώμα του Απόλλωνα στη μέση και παίζετε μπαλίτσα. Για οικονομικές βοήθειες ακούμε αλλά δεν βλέπουμε τίποτα. Η λεζάντα και οι δακρύβρεχτες δηλώσεις στις γιορτές και στους χορούς είναι εύκολες και ανέξοδες. Η πραγματοποίηση των υποσχέσεων είναι δύσκολη υπόθεση όμως,  και καλού κακού , ενόψει εκλογών , κάντε ένα γκάλοπ να δείτε και τα νούμερά σας στην Καλαμαριά. Θα ακούτε "Καλαμαριά" και θα τρέχετε. Ο καιρός σας πλησιάζει, γι' αυτό γρηγορείτε.

Μόνο ο απλός φίλαθλος στάθηκε και στέκεται δίπλα στην ομάδα. Ο κόσμος που από το υστέρημά του βοηθάει οικονομικά , ο κόσμος που κάθε Κυριακή παίζει κορόνα-γράμματα την υγεία του ακολουθώντας αυτό το τσίρκο στην πορεία του στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος αυτός αξίζει πολλά περισσότερα από όσα του προσφέρετε και από όσα κάποιοι του ετοιμάζετε...

Κλείνουμε με 2 συμβουλές...

Προς τη διοικούσα επιτροπή...βαλτε λυτούς και δεμένους, φέρτε τον κόσμο πάνω κάτω και πάρτε πίσω τις μετοχές και βάλτε τον Δαμήλο και όλους όσους ευθύνονται για το οικονομικό κατάντημα της ομάδας πίσω από τα κάγκελα. Ο χρόνος τελειώνει και μαζί και η υπομονή μας. Όλη η Ελλάδα γελάει με το χάλι μας. Αυτοί που έφεραν τον Απόλλωνα σε αυτό το σημείο πρέπει να πληρώσουν και ΘΑ πληρώσουν, αυτό είναι δική μας υπόχεση.

Και σε ό,τι αφορά στους παίκτες. 3χ3 μας κάνουν 9 κύριοι. 9 βαθμοί και ίσως σωθεί η ομάδα,και μαζί της σωθείτε και εσείς. Αφήστε τις μαγκιές στο facebook (έτσι Μπαρμπούδη;) , μη διανοηθείτε να ξαναπετάξετε τη φανέλα του Απόλλωνα (έτσι Κόντη;) και κερδίστε τα 3 τελευταία παιχνίδια. Δεν έχετε άλλη επιλογή. Μετά τα πράγματα θα σκουρύνουν για όλους σας. Σταματείστε να παίζετε σαν κυρίες και πάρτε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν είστε πληρωμένοι ή όχι. 3 νίκες και έπειτα γυρίστε στα χωριά σας. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι οι περισσότεροι από εσάς θα έπρεπε να πληρώνετε για να φοράτε την φανέλα του Απόλλωνα. Νίκη με Κέρκυρα, νίκη με Διαγόρα, νίκη και με Καστοριά για να περάσουμε όλοι ένα ήρεμο καλοκαίρι. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Αναλάβετε τις ευθύνες σας...σας το λέμε με το καλό, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Κι αν χθες πήγε 9 το βράδυ για να φύγετε από το γήπεδο, την επόμενη φορά θα έχουμε ολονυχτία. Διαλέγετε και παίρνετε.

3χ3=9

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ  ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!