ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

April 23, 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ

Υπήρχε περίπτωση ο Απόλλων, αυτός ο Απόλλων να χάσει σήμερα το ματς κόντρα στον Μίλωνα; Ένα αξιόμαχο σωματείο, πάνω κάτω στα κυβικά μας. Με μια διαφορά...ο Απόλλων είναι πολλά περισσότερα πράγματα από μια κοκκινόμαυρη φανέλα. Σέρνει πράγματα πίσω του που σε τέτοια ματς κάνουν τη διαφορά. Γι' αυτό αυτό το σωματείο δεν θα πεθάνει ποτέ.

Και σήμερα το απέδειξε περίτρανα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Έτσι πρέπει να είναι τα γήπεδα πάντα όπου παίζει η ομάδα. Οι νίκες είναι το καλύτερο υλικό για να "χτίσεις" και να κάνεις όνειρα. Αλλά δεν έρχονται μόνες τους. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να το λέμε, η σχέση ομάδας και κόσμου είναι αμφίδρομη. Μην περιμένουμε νίκες για να στηρίξουμε την ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται διαρκή στήριξη και αγάπη. Απόψε παίκτες και φίλαθλοι παραμιλούσαν με τον παλμό του γηπέδου. Αφού κι εμείς γουστάρουμε αυτές τις εικόνες...πρέπει να δολέψουμε γι' αυτό. Χωρίς διχόνοιες , έριδες και εγωϊσμούς. Όλοι είμαστε Απόλλων και όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας. Και με τη δική μας προσπάθεια και υποστήριξη και τα τμήματά μας θα πηγαίνουν καλά και όσοι έχουν "δεύτερες" σκέψεις δεν θα βρουν χώρο στην ομάδα μας.

Χάντμπολ τέλος, μπάσκετ γυναικών τέλος, ανδρικό μπάσκετ με αξιοπρεπή πορεία, βόλλευ ανδρών τέλος...εμείς όμως συνεχίζουμε. Το ποδοσφαιρικό τμήμα μας χρειάζεται δίπλα του, αγώνες φωτιά έρχονται και κρίνονται πολλά. Οφείλουμε να δώσουμε την μάχη μας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Και για την ιστορία στο βόλλευ πήραμε τον αγώνα με 3-1 σετ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!