ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

April 07, 2009

ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΞΑΝΑ

7.jpg6.jpg5.jpg4.jpg3.jpg2.jpg1.jpg

Τουλάχιστον σε αυτήν την ομάδα έμεινε μια στάλα ψυχής. Την Κυριακή για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού δεν βρισκόμασταν στο γήπεδο. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλύσουμε εκ νέου τα αίτια. Σημασία έχει ότι κάπως, με έναν μαγικό τρόπο στις κρίσιμες στιγμές ξυπνάν τα αντανακλαστικά της ομάδας, μιας ομάδας που παρά τα ρποβλήματά της μετράει πολύθ περισσότερο από κάθε Καρδίτσα αυτού του κόσμου και στο τέλος σώζεται η παρτίδα.

Αυτή η ισοπαλία με τον τρόπο που ήρθε είναι σαν νίκη και αν ο Λεοζίνιο σε εκείνη την φάση είχε το καθαό μυαλό να "σπάσει" την μπάλα στα αριστερά του θα μιλούσαμε για θρίαμβο. Ας είναι. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να παλεύουμε με την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε.

Αλλά το κυριακάτικο παιχνίδι δεν ήταν μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παρατηρήσαμε αρκετά πράγματα. Ας τα πάρουμε ένα ένα.

Σε ένα κρίσιμο και οριακό παιχνίδι όπως αυτό με την Καρδίτσα ξέρεις ότι τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Κάνεις την καρδιά σου πέτρα και ελπίζεις μέχρι το τέλος. Τη Κυριακή οι γνωστοί κομπλεξικοί (κυρίως από τα επίσημα) από την αρχή του παιχνιδιού άρχισαν τις φωνές κατά του Βουτσακέλη και των παικτών. Καραγκιοζάκια πάρτε χαμπάρι ότι εδώ παλεύουμε να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή. Αν μπορείτε να βοηθήσετε σε αυτήν την υπόθεση ελάτε κοντά και πολεμήστε. Έχετε υπόψιν σας ότι εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να καταστρέψει την προσπάθεια που γίνεται όλο αυτό το διάστημα. Σκεφτείτε λοιπόν καλά την συμεριφορά που θα έχετε την επόμενη φορά που θα έρθετε στο γήπεδο...

Παρατηρήθηκε ένα μικρό κομφούζιο με τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τα φτηνά της θύρας 1 να εξαντλούνται νωρίς και κάποιοι να παραπονούνται. Σίγουρα ήταν λάθος αλλά να φτάνει κάποιος στο σημείο να κατηγορεί τους ανθρώπους τηε διοίκησης πρωτοδικείου ότι το έκαναν για εισπρακτικούς λόγους είναι τραβηγμένο. Μπορεί κανείς να καταλογίσει απειρία, αλλά όχι πρόθεση. Τα λάθη τα βλέπουμε και εμείς, τα ζούμε και εμείς. Αφήστε τις χαζές ευαισθησίες και τις πρόχειρες κριτικές και ελάτε κοντά στην ομάδα τώρα που μας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Και τέλος να ξεδιαλύνουμε και μια μικροπαρεξήγηση. Υπάλληλος της ΠΑΕ (από τους ανθρώπους που έχουν δώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στον Απόλλωνα και για πολλά χρόνια)  είχε μια μικροπαρεξήγηση με φίλαθλο της ομάδας. Χωρίς να δοθεί συνέχεια από κανέναν από τους 2, ένας εκνευρισμός της στιγμής, από αυτούς που μπορούν να συμβούν όταν υπάρχει πίεση και κούραση. Το "σπασμένο τηλέφωνο" όμως λειτούργησε για μια κόμη φορά κάνοντας την τρίχα τριχιά. Σήμερα αυτοί οι άνθρωποι μέσω τρίτων (επειδή απλά δεν έτυχε να συναντηθούν μεταξύ τους) έλυσαν το μεταξύ τους θέμα. Για αυτό σου λέγαμε Τάκη, μην μεταφέρεις άκριτα αυτά που ακούς από εδώ και από εκεί, μην παίρνεις θέση χωρίς να έχεις ίδια άποψη. Αδικείς τον εαυτό σου, εμάς και το σύλλογο. Και πάνω από όλα χωρίς να το θες συμβάλλεις σε μια ένταση την οποία καλοδέχονται οι εχθροί του Απόλλωνα. Την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός και πιο δίκαιος απέναντι σε παιδιά που χρόνια τώρα ματώνουν κυριολεκτικά για αυτήν την ομάδα...

Ο αγώνας συνεχίζεται αδέρφια και στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!