ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

April 03, 2009

ΚΑΥΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Έντονο αναμένεται το σαββατοκύριακο που ξεκινάει αύριο. Μας περιμένουν 2 κρίσιμες αναμετρήσεις σε βόλλευ και ποδόσφαιρο.

Το Σάββατο το απόγευμα στις 7 στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα υποδεχόμαστε την Κηφισιά στον πρώτο από τους αγώνες για τη διαδικασία των play out του πρωταθλήματος βόλλευ. Μια νίκη πέρα από το βαθμολογικό πλεονέκτημα δίνει και φτερά στους παίκτες μας για την δύσκολη και επίπονη συνέχεια. Οφείλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο σε κάθε γωνιά του και να το κάνουμε καυτή έδρα όπως άλλωστε έχουμε πράξει στο παρελθόν.

Την Κυριακή στις 4 το απόγευμα αντιμετωπίζουμε την Καρδίτσα, μια από τις ομάδες που κατά τις φήμες πίεσε για αποβολή του Απόλλωνα από το πρωτάθλημα. Με νίκη τους αφήνουμε 7 βαθμούς πίσω μας να χαροπαλεύουν και ας πιέζουν όσο θέλουν για την αποβολή μας. Παίκτες και κόσμος την Κυριακή παίρνουμε 3 πόντους και κερδίζουμε τον αγώνα ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. Και δίνουμε και ένα μήνυμα σε όσα αυτιά είναι πρόθυμα να ακούσουν ότι ομάδες με ιστορία και φανέλα σαν του Απόλλωνα ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ούτε από λαμόγια ούτε από παρασκηνιακές πιέσεις. Το γήπεδο την Κυριακή πρέπει να γεμίσει απ' άκρη σ' άκρη για να λάβουν το μήνυμα όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!