ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

March 19, 2009

ΚΑΛΕΣΜΑ ΙΙ

Επανερχόμαστε με το θέμα της προσέλευσης στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ κι ας κινδινεύουμε να γίνουμε βαρετοί.

Η ανάγκη για έσοδα είναι τεράστια παιδιά. Μην ξεχνάμε ότι εκτός από τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα της ομάδας, καλούμαστε πλέον να αποπληρώσουμε και παλιές αμαρτίες που κρατάνε από την εποχή Δαμήλου ακόμη ("πήρα καθαρή την ομάδα από χρέη και θα την παραδώσω καθαρή", έλεγε ο άνθρωπος).

Στο παιχνίδι με την ομάδα της Ηπείρου θέλουμε, ή μάλλον είναι ανάγκη να κοπούν όσο το δυνατόν περισσότερα "χαρτάκια" γίνεται. Καταλαβαίνουμε ότι τα οικονομικά πολύ κόσμου είναι πολύ ζορισμένα και οι εποχές είναι δύσκολες. Μπορούμε όμως με μια απλή κίνηση να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι. Για παράδειγμα όποιος θέλει και έχει την οικονομική δυνατότητα μαζί με το εισητίριο που θα χρησιμοποιήσει για την είσοδό του στο γήπεδο, ας αγοράσει ακόμη ένα και ας το πετάξει. Το θέμα είναι να έρθει ρευστό στον Απόλλωνα, 10,20 ευρώ όσα μπορεί ο καθένας. Είναι μια θυσία σχετικά μικρή, 10 ευρώ κοστίζουν πλεόν 2 καφέδες. Μαζί με το εισητίριό μας αγοράζουμε ακόμη ένα και έτσι βοηθάμε τον Απόλλωνα να μπει σιγά σιγά σε μια τάξη.

ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!