ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

March 22, 2009

ΗΤΤΑ ΜΕ 1-3

Μπορεί πολλοί να πίστευαν σε ένα καλό αποτέλεσμα στο χθεσινό εντός  έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ, όμως η ομάδα τους διέψευσε. Και το να χάνεις από μια ανώτερη ομάδα δεν είναι κακό, το να χάνεις όμως με κατεβασμένα τα χέρια είναι αποκαρδιωτικό για τον κόσμο, ειδικά τώρα που θέλουμε κάθε μας φίλαθλο κοντά στην ομάδα.

Ο Απόλλων εύκολα ή δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία. Το θέμα είναι να δούμε και λίγο μακροπρόθεσμα. Το καυτό ζήτημα είναι το οικονομικό. Αν θέλουμε να κρατήσουμε την ομάδα ο καθένας θα πρέπει να αναταποκριθεί στο κάλεσμα για οικονομική βοήθεια στην ομάδα με όποιον τρόπο μπορεί. Τα χθεσινά 412 εισιτήρια είναι πολύ λίγα. Ο καιρός δεν είναι δικαιολογία τη στιγμή που καιγόμαστε. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια και αγώνα από όλους μας.

Και φυσικά και οπαδικά πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα, να τελειώνουμε με τον βραχνά της παραμονής όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να δούμε και το αγωνιστικό μέλλον με  πιο καθαρό μυαλό. Από σήμερα πραγματοποιούνται εγγραφές για την εκδρομή στην Κατερίνη για το ματς με τον Πιερικό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!