ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

December 07, 2007

Club Rossoneri

<a href="http://rossoneri.gr/gr/wp-content/uploads/2007/12/kerkida-015.jpg" target="_blank"><img src="http://rossoneri.gr/gr/wp-content/uploads/2007/12/kerkida-015.thumbnail.jpg" alt="kerkida-015.jpg" align="left" border="0" height="150" width="150" /></a>Η ιστορία του συνδεσμιακού κινήματος του Απόλλωνα Καλαμαριάς ξεκίνησε πολύ νωρίς. Μόλις το 1966 δημιουργήθηκε ο πρώτος πυρήνας οπαδών. Από τη χρονιά εκείνη και μετά, δημιουργήθηκαν αρκετοί σύνδεσμοι οι οποίοι προσέφεραν σημαντικά πράγματα στην ομάδα. Οι εκδρομές εκτός έδρας γινόντουσαν προς κάθε σημείο της Ελλάδας και αριθμούσαν χιλιάδες κοκκινόμαυρους. 3.500 άτομα στις Σέρρες το 1985 και το Μάιο του 1993 στην Κατερίνη 1.500. 3.000 στο Χαριλάου το 1987 και πολλές άλλες.
Το φθινόπωρο του 1993 δημιουργείται το CLUB ROSSONERI με σκοπό τη δραστηριοποίηση όλων των νεαρών Απολλωνιστών. Η βοήθεια από το CLUB ROSSONERI δεν κατευθύνθηκε μόνο προς την ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Σκοπός επίσης του συνδέσμου ήταν η διατήρηση του πνεύματος του ποντιακού ελληνισμού. Ο σύνδεσμος είχε φτάσει να αριθμεί κοντά στα 600 ενεργά μέλη εκείνη την περίοδο.
Το 1994 η ομάδα μετά από ένα πετυχημένο σερί και μία δεκαετία στην Α' Εθνική πέφτει στη Β' και αρχίζει η φθίνουσα πορεία. Τα προβλήματα πολλά, κυρίως οικονομικά, με ποδοσφαιριστές απλήρωτους. Το ROSSONERI κάνει έρανο για να μπορέσει να καλύψει τρύπες και να βοηθήσει τους παίκτες ως προς το ζην. Η ομάδα πέρασε πολλές δυσκολίες και αναπόφευκτα έπεσε κατηγορία.
Τα σκαμπανεβάσματα από την Α' στη Β' ήταν πάρα πολλά, τόσα ώστε να μειώσουν το γόητρο της ομάδας. Έτσι, λοιπόν, το 1998 και κάτω από την πίεση της όλης κατάστασης, διακόπηκε η λειτουργία του συνδέσμου.
Μεσολάβησε ένα κενό διάστημα έξι χρόνων, για να φτάσουμε στο 2004 όπου και το κλαμπ επαναλειτούργησε και πάλι. Το CLUB ROSSONERI σήμερα αριθμεί κοντά στα 500 μέλη και αποτελεί το δυναμικότερο κομμάτι του οπαδικού κινήματος της ομάδας. Η παρουσία του συνδέσμου στους εντός και εκτός έδρας αγώνες είναι σημαντική και πολλές φορές μας ταξιδεύει σε άλλες χώρες και άλλα πρωταθλήματα με τις χωρεογραφίες, τα φανταστικά πανώ, τα πλακάτ και τις σημαίες. Ο σύνδεσμος βαδίζοντας σε ευρωπαϊκά μονοπάτια, εκδίδει τη δική του μηνιαία εφημερίδα, την ROSSONERI, για την ενημέρωση όλων των φίλων του Απόλλωνα και έχει παρουσία σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Έχει δημιουργήσει μπουτίκ, στα γραφεία του συνδέσμου με πρωτότυπα και άκρως κοκκινόμαυρα αντικείμενα. Γενικά ο σύνδεσμος είναι ότι πιο πολύτιμο έχει η Καλαμαριά.
Το CLUB ROSSONERI διατηρεί άψογες σχέσεις με τους συνδέσμους των υπολοίπων ομάδων της Θεσσαλονίκης και έχει συνάψει φιλικές σχέσεις με άλλους συνδέσμους όπως τους "Πάνθηρες" του Πανιωνίου, τους "Φενταγίν" του Ατρομήτου, τους "Blue Bayeros" του ΠΑΣ Γιάννινα και με τους οπαδούς του συνονόματου Απόλλωνα της Αθήνας.
Τέλος, ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η σχέση τους με τους οπαδούς της Milan. Έχουν αδελφοποιηθεί με το ομώνυμο κλαμπ οπαδών της Μίλαν, τους BRIGATTE ROSSONERE (μαυροκόκκινες ταξιαρχίες). Πολλά από τα μέλη του ROSSONERI έχουν ταξιδέψει πολλές φορές στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν αγώνες της Μίλαν στο Σαν Σίρο (San Siro) και κάθε φορά γίνονται ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι από τους Ιταλούς οπαδούς.

"ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ... μια πορεία στ' αστέρια ανάμεσα σε φίλους και αδερφούς, παλιούς και νέους. Ονειρεύομαι πως δε θα ξυπνήσω ποτέ, πως αυτό το ταξίδι δεν θα τελειώσει ποτέ. Ονειρεύομαι το club rossoneri να χωρέσει όλους τους φίλους του Απόλλωνα. Ονειρεύομαι τις εκδρομές που ζήσαμε αλλά και αυτές που μας περιμένουν - τα χιλιόμετρα από το ένα άκρο της Ελλάδας στο άλλο. Ονειρεύομαι η οικογένεια του club Rossoneri να με γεμίζει με κοκκινόμαυρη μαγεία για όλα αυτά που έρχονται και κυρίως να με γεμίζει δύναμη και ελπίδα. Ονειρεύομαι τη μέρα που θα πάμε Ευρώπη και ας επιμένουν κάποιοι παραγοντίσκοι πως ο Απόλλων είναι μικρή ομάδα. Δεν πειράζει, ίσως να είναι καλύτερα έτσι... το δικό μας όνειρο πάντως συνεχίζεται..."

73 comments:

  1. Πολλά συγχαρητήρια για τη νέα αυτή προσπάθεια. Πάμε δυνατά να ξανακάνουμε τον Απόλλωνα μεγάλο.
    Απόλλων ζούμε Ευρώπη να σε δούμε!

    ReplyDelete
  2. MEKEDONIA PONTOS MIKRA ASIA O PAOK EXEI ISTORIA...

    PAOK APOLLWN KALAMARIAS
    OMADES PROSFYGIKES - OMADES ME ISTORIA...

    ReplyDelete
  3. poio melos tou rossoneri ta pine to mesimeri ston Kavouri parea me ton Kostaki ton Orfano sizitontas gia metagrafi toy gioy toy ston Apollon?!! Zitoume tin paraitisi toy!

    ReplyDelete
  4. Me xara eida to site tou syndesmou ...kali arxi kai kali dynami.

    ReplyDelete
  5. Ο σύδεσμός μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο και η φωνή του γίνεται πιο δυνατή! Συγχαρητήρια, καλή αρχή και ευχή μου να λιγοστέψουν τα προβλήματα της αγαπημένης μας ομάδας! Σίμος - Μελισσοχώρι

    ReplyDelete
  6. ante re apollwnara gera... an mporeite na grafete sto site pote paizoun oi omades mas sto basket(antres-gynaikes) tha me voithousate giati den menw kalamaria.. xairetismata apo tin kokkinomauri themi

    ReplyDelete
  7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕ ΚΟΚΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗ BOCA
    ΑΠΟΛΩΝ ΜΕ ΧΟΡΤΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ PORTO

    ReplyDelete
  8. Deite tin kainouria istoselida gia tin omada mas . eimaste tria paidia 15 etwn pou exoume autin tin selida

    ReplyDelete
  9. Βλέπω τα πάντα κι ακούω τα πάντα.
    Συνεχίζοντας να βλέπω αυτά που συμβαίνουν, θα ήθελα να θέσω κάποια ερώτησις: Ποιο μελος του rossoneri ήταν στη Δαμασκηνιά Κοζάνης, πουλωντας ημερολόγια κι εφημεριδες του συνδεσμου στο καφενείο του χωριού και τα κανε ολα μπυρες για να πατσισει το εμπορευμα; Υπο την επιβλεψη του προεδρου, χωρις αντιδραση, πίνοντας κι αυτος μπυρες. Θα ακολουθησουν βιντεο γιατι παντα εχουμε αποδειξεις γι αυτα που λεμε και ζητω την παραιτηση των κυριων και τη διαγραφη τους απο το σύνδεσμο._

    ReplyDelete
  10. Κύριε προικοθήρα απο τα Δαμάσκηνα κοζάνης...
    οι τραμπουκισμοί σας και οι εκβιασμοι σας δεν θα περασουν! Κι επειδη εμεις δεν απειλούμε αλλά προειδοποιουμε, τα βιντεακια σας θα κυκλοφορησουν λειαν συντόμως γιατί παντα μιλαμε με αποδείξεις. όσο για σας κύριε πρόεδρα, σας εχω στη black list εσάς και το συνάφι σας.
    όπου κι αν βρίσκεστε, ο matakias θα ακουει και θα βλεπει τα παντα, γι αυτο συνιστώ μεγάλη προσοχη.
    Τα νεότερα προσεχώς.

    ReplyDelete
  11. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΚΙΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ CLUB ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ROSSONERI ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ Τ΄ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΣ!!!

    ReplyDelete
  12. Ματακια κατω τα χερια σου απο την δαμασκηνια. Με την γιαγια την ζετα και την θεια την καλιανδρα μην μπλεκεις γιατι κοζανιτικο ξυλο δεν εφαγες ακομα! Τωρα οσον αφορα την ομαδα μας απλα κρατηστε την παραδοση με τον ηρακλη γιατι... Τον κακο σας τον καιρο

    ReplyDelete
  13. Την είδηση, όπως ήταν φυσικό, διαδέχθηκαν ερωτήματα από την πλευρά των δημοσιογράφων. "Ποιες είναι οι εταιρείες;", το πρώτο. "Μπορώ να σας πω μόνο ότι είναι κρατική εταιρεία με μονοπωλιακό χαρακτήρα", απάντησε ο υφυπουργός. "Ποιο είναι το ποσό;", επόμενη ερώτηση. "Είναι ένα καλό ποσό για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος με αντάλλαγμα διαφήμιση στη φανέλα. Θα τα μάθετε όλα σύντομα", ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης, που διευκρίνισε πως όταν είπε για τρεις ομάδες εννοούσε "Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή". Λογική η επόμενη ερώτηση: "Γιατί όχι ο Απόλλων Καλαμαριάς;". Απάντηση: "Θα δούμε τι θα κάνουμε και με τον Απόλλωνα. Εκεί αυτός που έχει την ομάδα θέλει να την πουλήσει, είναι διαφορετική περίπτωση από τους άλλους τρεις".

    ReplyDelete
  14. Ελπίζουμε να πουλήσει!

    ReplyDelete
  15. FILE DIMO AMA MPEIS APONTA MOU..EGO PATAO TIN SELIDA KAI DEN MOU TIN BGAZEI.....MIPOS EINAI LATHOS.....THELO NA DO TIN SELIDASAS...ALLA DEN MOU TIN BGAZEI....APANTA MOU....ANTE GEIA

    ReplyDelete
  16. DIMO BEIKA RE MEGALE KALO TO SITE SITE SAS BRAVO PALIKARIA THELOUME KAI ALLO SITE AKTOS APO AUTO......

    ReplyDelete
  17. Ο ΗΡΩΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ

    ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΦΛΑ

    ReplyDelete
  18. prepei na kanoume kati prepei na paroume tin katastasi sta xeria mas gia na allaxoume ton adiaforo proedro.

    ReplyDelete
  19. http://apollwn.myminicity.com/ mpeite edw mpas kai megalwsei h polh mas :P

    ReplyDelete
  20. ΦΤΑΝΕΙ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ . ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (ΠΕΡΟΝΕ, ΛΑΝΑΡΗΣ, ΒΑΛΝΕΡ) ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ROSSONERI ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. 1200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΗΓΙΕΣΤΕ ΕΤΣΙ? ΤΕΛΟΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΑΝΤΩΣ
    ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΤΥΧΑΤΕ , ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ: ΟΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ 2000-3000 ΟΠΑΔΟΥΣ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ 300 ΜΕ 500 ΤΟ ΠΟΛΥ. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.....

    ReplyDelete
  21. Δείτε το video των ROSSONERI ...
    http://www.youtube.com/watch?v=UyVLuXvEUXw

    ReplyDelete
  22. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ?ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΟΝΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    ReplyDelete
  23. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΣ

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ

    ΘΥΡΑ 2

    ReplyDelete
  24. ainte apollonara
    kai ta muala sta kagela

    APOLLON ELLAS MAKEDONIA

    KOSOVO IS SERBIA
    MAKEDONIA IS GREEK

    ReplyDelete
  25. SKOULIKIA ALAXTE POLH
    MIA ZOH MONO APOLLON
    MIA ZOI MONO ELLAS

    KOTIS 2

    OLOI STO MATS ME TH BEROIA

    LOVE OUR SERBIAN BROTHERS
    MAKEDONIA IS GREEK

    ReplyDelete
  26. APOLLONARA OMADA MOU GLUKIA
    KAI ROSSONERI GIA PANTA STHN KARDIA
    KAI GIA SENA MONO ZO
    KAI PANTOUY SE AKOLOUTHO
    KAI GIA SENA MONAXA TRAGOUDO

    APOLLONARA DYNATA APO KASTORIA RE

    KAI MI KSEXNATE

    H MAKEDONIA EINAI ELLHNIKH
    KAI TO KOSOVO SERBIA

    ReplyDelete
  27. OPOS STHN KARDIA ESTI KAI STA MIALA APOLLONARA TRELLA

    ReplyDelete
  28. Συγχαρητηρια για το site σαs. Ευχομαστε να παρετε
    πισω τουs τεσσεριs βαθμουs που δικαια κερδισατε μεσα
    στουs αγωνιστικουs χωρουs.

    ΑΕΚ και Απολλων Καλαμαριαs εχουν μικρασιατικεs ριζεs
    γι αυτο πρεπει να εχουν και φιλικεs σχεσειs.

    H Μακεδονια ειναι Ελληνικη.

    Να ειστε καλα.

    AEK FANS TILL DEATH.

    ReplyDelete
  29. ti mlkies einai autes re?apollon eimaste re ti ,ellas,kosovo,makedonia,servia kai paparies rE?

    ReplyDelete
  30. Μαλακιεs ειναι αυτεs που λεs εσυ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ. ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟ
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΝΤΙΝΙΟ ??? (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ...)

    ReplyDelete
  31. RE STON POUTSO MAS H AEK KAI O ENDINHO.
    OUST.

    ReplyDelete
  32. Παρολο που λετε μαλακιεs, εμειs θελουμε να μεινετε
    στην κατηγορια γιατι ειστε προσφυγικο σωματειο και
    σαs συμπαθουμε. Ελπιζουμε να κανετε τρειs νικεs και
    να σαs δωσουν τουs βαθμουs που σαs εκλεψε ο οσφπ.

    ReplyDelete
  33. Geia sas paidia eimai opados tis Kerkyras.
    Epeidi diavasa kapoia comment sxetika me to oti eiste
    aniparktoi,iste omadoula thelo na po stous allothriskous tis Kalamarias oti i magia
    einai na ypostirizeis tin omada tou topou sou kai
    oxi tis megales omades pou to mono kritirio gia na
    tis epilekseis einai oti vgainoun evropi kai pernoun
    titlous stin ellada.
    Theoro katantia na paizei i omada tou topou sou
    kai na ipostirizeis ton antipalo.


    Rossoneristas fetos diskola tha meinete katigoria.

    Vourligan-----------------------ONLY KERKYRARA

    ReplyDelete
  34. This story sounds convincingly! I agree with you in this case.

    ReplyDelete
  35. Πωs το πεs? Vourligan? Τι ειναι αυτο? Τρωγεται?

    ReplyDelete
  36. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΩΝ ROSSONERI .....
    http://www.youtube.com/watch?v=8vCh18819wY

    ReplyDelete
  37. ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ VIDEO ΤΩΝ ROSSONERI ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ.....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=8vCh18819wY

    ReplyDelete
  38. I can’t stand the way some people express their mind – it sound terrible. Is a lot of cussing necessary, guys?

    ReplyDelete
  39. Well this is depressing. Stop writing like that, your posts are spoiling your reader's mood. Boring.

    ReplyDelete
  40. MΟΝΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.

    ReplyDelete
  41. RE PAIDIA POTE TA KANOUME ENA KALO NTOY STA GRAFEIA TIS PAE

    ReplyDelete
  42. APOLLON REE!!!!!!APO KYPRO......APOEL HOOLIGANS SINCE 1979

    ReplyDelete
  43. μακάρι στην ομάδα όλα να πάνε καλά και να φύγουν οι αλήτες που μας έχουν διαλύσει
    μένω αθήνα και δεν έχω εικόνα απο το τι συμβαίνει αλλά ελπίζω στον ερασιτέχνη και το δήμο καλαμαριάς
    στην εφημερίδα πως μπορω να γίνω συνδρομητής;

    ReplyDelete
  44. ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ Ο ΠΟΝΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ROSSONERI ΣΥΚΙΕΣ FANS !

    ReplyDelete
  45. akouste alania mou twra pou efige o proedros prepei na kanoume ta adinata dinata gia tin omada mas!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  46. ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    ReplyDelete
  47. Τι γίνεται με τις μετοχές κάποιος να μας ενημέρωση και με την ομάδα τι γίνεται πάμε κατά διαόλου;

    ReplyDelete
  48. Hello
    I am of Argentina, I collect t-shirts red and black to vertical strips I exchange, them by some of my country. - Thanks. -
    Fidel

    joeelpolentero@yahoo.com.ar

    ReplyDelete
  49. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΕΙ................

    ReplyDelete
  50. μπράβο παιδια,κουράγιο......................
    ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΠΑΝΤΟΥ
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

    ReplyDelete
  51. pou...GIOI OLOI MONAXA APOLLON PONTOS -2- OUST!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  52. pou einai o sundesmos?ti wres einai anoixtos???????

    ReplyDelete
  53. ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Κ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΡΕ...

    ReplyDelete
  54. mporei kapoios na mou pei pou einai o sindesmos stin kalamaria??

    ReplyDelete
  55. iraklara gate 10 antinazi ekso oi fasistes apo tis kerkides!!!!!

    ReplyDelete
  56. Τι γινεται με την υποθεση Βαλνερ? Γιατι ολοι οι
    δημοσιογραφοι το εχουν πνιξει το θεμα??

    Η αποφαση βγαινει 29-30 Ιουλιου 2008.

    Αν δικαιωθει τελικα ο Απολλωναs, τι θα εχει να μαs
    πει ο προεδραs τηs ΕΠΟ???

    ReplyDelete
  57. reeeeeee giati mou sbineis ta munimata mou re
    plaka me kaneis....pios diaxirizete tw site
    ante agori mou pane koimisou....ante...oute ebrisa oute tipota.....mhn trelathoume..eipame na kanoume site alla oxi kai etsi
    tha afinoume ton kathe blk na grafei oti thelei xwris apantisei......kala mas lene kkkkoot...

    ReplyDelete
  58. apollonara me mania kaoma kai sti florina!!!!!
    rossoneri!!

    ReplyDelete
  59. APOLLONARA GIA PANTA K PANTOY
    ROSSONERI CLUB

    ReplyDelete
  60. Αθηνα καργιολα ο ΑΠΟΛΛΩΝ πάνω από όλα Αθήνα γαμημένη ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν πεθαίνει

    ReplyDelete
  61. twra pou so8ikame sta arxidia mas ola!!!
    apollon kalamarias 100% ultras fans

    ReplyDelete
  62. GOOD EVENING FANS OF APOLLON..I AM A FAN OF APOLLON TOO,BECAUSE YOUR FANS ARE GREAT...IN FACT,I LOVE THEM..MY FAVORITE FANS ARE MILTOS,PAVLARAS AND JANNIS,WHICH I WANT TO MEET....
    I WOULD ALSO LIKE TO SWEAR APOLLON AND BE A ROSSONERI FAN
    AND REMEMBER
    APOLON IS RELIGION.IT IS PONTOS.IT IS OUR LOST HOME.
    APOLLON-RELIGION-EGYPT-GATE 2....PAVLARAS FOR EVER

    ReplyDelete
  63. HELLO FROM AUSTRALIA...WE HAVE AN APOLLWN FAN CLUB HERE AT MELBOURNE..WE SWORN APOLLWN AND WE ARE TLL DEATH..THOUSANDS OF FANS HERE HOPE TO SEE APOLLWN PLAYING FOOTBALL AND PAVLARAS,MILTOS,TZANIS SINGING AND FIGHT FOR APOLLWNARA EOE..KISSES FROM AUSTRALIA GUYS APLLOLWN HOOLSG2

    ReplyDelete
  64. HELLO IM A HUGE APOLLWN FAN FROM TAILANDI...I WILL SWEAR APOLLWN LIKE TAGMITES AND I HOPE SOME DAY BECOME A MEMBER TO TAGMA ORKISMENWN APOLLONISTWN..APOLLWN TILL DEATH GATE 2 HOOOLSSS RULEZZZZZZ.ALL HERE IN TAILANDI WE ARE APOLLWN AND WE LOVE YOU APOLLWN..

    ReplyDelete
  65. HELLO GUYS I AM FROM THE VANUATU ISLANDS IN THE PACIFIC OCEAN..I AM A BIG FAN OF APOLLON AND I WANT TO COME TO A MATCH AND BUY T-SHIRTS OF ROSSONERI CLUB
    I ALSO DESIRE TO BE IN THE TAGMA OF THE SWORN APOLONISTS
    APPOLON,DENOMINATION GATE 2 FOR TWO LIVES

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello, please can I send a greeting to the bottom of the note, which make mention of that club write ...? thanks

      joeelpolentero@yahoo.com.ar

      http://dechalaca.com/hemeroteca/conoce-al-doce/conoce-al-doce-futuro-beato

      Delete
  66. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ METAL WARRIORS (όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα τους
    http://apollon-warriors.freewebspace.com):


    Όπως όλοι γνωρίζουμε, στις 5 Αυγούστου μίλησε ο δήμαρχος επί τη ευκαιρία του πανηγυριού της Μεταμορφώσεως. Κάποιοι μεμονωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ (μεταξύ αυτών και οι METAL WARRIORS) εξέφρασαν την αγανάκτησή τους στον δήμαρχο για την ολιγορία που επέδειξε και για τα 50.000 ευρώ που έταξε και ποτέ δεν έδωσε...
    Κι ενώ ήταν παρόντες πολλοί rossoneristas στον χώρο του δημαρχείου, όταν βγήκε ο δήμαρχος, όχι απλά δεν φώναξαν, αλλά αποχώρησαν επιδεικτικά και προκλητικά από τον χώρο. Η δικαιολογία τους ήταν ότι δεν ήθελε να στιγματιστεί ο σύνδεσμος...

    Η δική μας θέση είναι ότι οι rossoneri στιγματίστηκαν, όχι για τις πράξεις τους αλλά για την απραξία τους. Χορτάσαμε από οπαδούς του καναπέ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Ο ΑΠΟΛΛΩΝ πέφτει και κάποιοι συνεχίζουν να μένουν ατάραχοι.

    Αν ο κ. Περσίδης φοβάται για τον στιγματισμό του συνδέσμου και θέλει να δείχνει την εικόνα του καλού δημοτικού συμβούλου, τότε θα πρέπει να αποφασίσει τί προτιμάει να είναι: οπαδός ή πολιτικός;
    Οι METAL WARRIORS έχουν πάρει θέση, δηλώνουν αντίθετοι σε οποιονδήποτε βλάπτει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και εκφράζουν την οργή τους απέναντι σε όποιον ευθύνεται γι αυτή την κατάσταση.
    Κάποιοι άλλοι κρατάνε περίεργη στάση...
    Απαιτούμε να πάρουνε άμεσα θέση.

    ReplyDelete
  67. Hello, please can I send a greeting to the bottom of the note, which make mention of that club write ...? thanks

    joeelpolentero@yahoo.com.ar

    http://dechalaca.com/hemeroteca/conoce-al-doce/conoce-al-doce-futuro-beato

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!