ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

April 30, 2013

Συνέντευξη τύπου για τον αγώνα της 13 ης Μαϊου


Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε χτες η συνέντευξη τύπου για τον μεγάλο ποδοσφαιρικό φιλικό αγώνα, που θα γίνει στις 13 Μαϊου.

Η συνέντευξη έλαβε μέρος στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλαμαριάς και τοποθετήθηκαν γενικότερα για το μεγάλο αυτό γεγονός, ο προέδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας κ. Παρχαρίδης, ο πρόερδος της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 κ. Χαραλαμπίδης, ο πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Απόλλων κ. Χατζηανδρέας, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της εκδήλωσης και βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Αντωνιάδης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλαμαριάς κ. Ζαμπέτογλου, ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Τερζανίδης, ο οποίος θα εκτελέσει χρέη τεχνικού στην ομάδα της Μικτής Ποντίων και ο εκπρόσωπος της Εθνικής ομάδας του 2004 κ. Γεωργιάδης, σημερινός τεχνικός διεθυντής του ΠΑΟΚ.

Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό και βγήκαν και κάποιες άλλες ειδήσεις, όπως ότι θα υπάρχει συνεργείο αιμοδοσίας την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο και πριν τον αγώνα θα χορέψουν 100 χορευτές τον γνωστό ποντιακό χορό, τον Πυρρίχιο.

http://paeapollon1926.gr

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!