ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

November 29, 2012

Π.Α.Ε.ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: "Ο Αλέκος Περγαμηνέλης θα είναι για πάντα στις καρδιές μας"


Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα έγινε την Δευτέρα 26.11.2012 το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Παλαιμάχων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ με τους αντίστοιχους της Θεσσαλονίκης στην μνήμη του αείμνηστου Αλέκου Περγαμηνέλη που φόρεσε για πολλά χρόνια την φανέλα της ομάδος μας, ενώ ήταν και προπονητής τερματοφυλάκων.

Στο παιχνίδι παρευρέθηκαν αρκετοί βετεράνοι των «ροσονέρι», που είτε αγωνίστηκαν, είτε το παρακολούθησαν από την κερκίδα και αρκετοί οι οποίοι είχαν αγωνιστεί παλιότερα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η διοίκηση, το τεχνικό τιμ,οι παίκτες του και αρκετοί φίλαθλοι, ενώ πριν τον αγώνα τιμήθηκαν τα μέλη της οικογένειας Περγαμηνέλη, η σύζυγος του Μαρία και τα τρία του παιδιά, δύο γιοι και μία κόρη.

Επίσης ο πρώην γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Λυσαρίδης,ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης με την παρουσία τους τίμησαν την μνήμη του Αλέκου Περγαμηνέλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων και όσοι αγωνίστηκαν ήταν οι εξής:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Σιαμίδης, Χατζηπατέλης, Μπουρδαμής, Χατζί, Μελισσίδης, Τραϊνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Δερμιτζόγλου, Μπαξεβάνος, Κάκογλου Φόρης, Κάκογλου Κώστας, Τσέκος, Μπαλντούνας, Ζαρογιάννης, Γρηγοριάδης, Μπάκας,Καζαντζής, Χατζηστεργίου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μποΐκογλου, Περγαμηνέλης, Κεχαγιάς, Ψωμαδέλης, Βένος, Φυντανίδης, Τζιώκας, Σαμλίδης, Σακελαρίδης, Ορφανός, Χασεκίδης, Τζιώλας, Σαμολαδάς, Καλιμάνης, Σουργουτζής, Κουγιουμτζίδης, Παλάσκας, Κεχαγιάς, Αποστολίδης, Παπαμιχαήλ, Χατζόγλου, Ασλανίδης, Δρογαλάς, Σταυρίδης.


 "Ο Αλέκος Περγαμηνέλης θα είναι για πάντα στις καρδιές μας"


http://paeapollon1926.gr



No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!