ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

August 30, 2012

Tι ειπώθηκε στη χθεσινή Συνέλευση:

Με αρκετό κόσμο έγινε χθές η Συνέλευση για τα θέματα που ταλαιπωρούν διοικητικά την ΠΑΕ.

Μετά τις εισηγήσεις του προέδρου του ερασιτέχνη τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ο οποίος ενημέρωσε την Συνέλευση για τα πιθανά έσοδα και έξοδα της επερχόμενης χρονιάς και απευθήνθηκε στο σώμα ώστε να ακουστούν προτάσεις.

Τον λόγο έλαβε ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη, Κος Απόστολος Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι με προϋπόθεση να παραμείνει ο κύριος Χαραλαμπίδης στη προεδρία και ταυτόχρονα να παραιτηθεί το Δ.Σ του ερασιτέχνη ώστε να αναλάβει αυτός πρόεδρος (στον ερασιτέχνη), μπορεί να εγγυηθεί στον κύριο Χαραλαμπίδη το ποσό των 80.000 ευρώ.Για περαιτέρω συζήτηση για τη συγκεκριμένη πρόταση, θα γίνει συνάντηση (σήμερα) μεταξύ των κυρίων Χαραλαμπίδη και Παπαδόπουλου.

Μια άλλη πρόταση που ακούστηκε ήταν να παραιτηθεί ο νύν πρόεδρος του ερασιτέχνη με σκοπό να γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ.Ο κύριος Χατζηανδρέας ανέφερε ότι έχει συζητηθεί αυτό το ενδεχόμενο το οποίο όμως δε μπορεί να γίνει άμεσα πραγματοποιήσιμο καθώς τρέχουν πολλά και πολύ σοβαρά θέματα στον ερασιτέχνη, συμπλήρωσε όμως ότι στην πορεία αυτό το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό με κάποιο τρόπο.Ο κύριος Χατζηανδρέας πρότεινε να ξεκινήσει ο κύριος Χαραλαμπίδης τη σεζόν και στη πορεία να συζητηθεί πως μπορεί να γίνει μια τέτοια αλλαγή στη διοίκηση.

Εκ μέρους των παλαιμάχων, ο κύριος Καλπίδης σημείωσε ότι είναι πρόθυμοι να συνδράμουν και οικονομικά και διοικητικά αλλά χωρίς να είναι σε θέση να αναλάβουν και την προεδρία της ΠΑΕ.

Επίσης κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων έγιναν αρκετές σκέψεις ενώ ακούστηκαν και κάποιοι οι οποίοι ανέφεραν ότι δύνανται να συνδράμουν οικονομικά.

Τέλος στη Συνέλευση εμφανίστηκε και άλλος ένας πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη, ο κύριος Κιουπτσίδης, ο οποίος δήλωσε παρών μετά από καιρό.

Από σήμερα αναλαμβάνει ο κύριος Χαραλαμπίδης ξανά τη σκυτάλη ώστε με κατ'ιδίαν συναντήσεις να διερευνήσει όλες τις πιθανότητες και να καταλήξει σε μια απόφαση για το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ.

http://apollonpontou.com

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!