ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

August 23, 2012

«Θα βοηθήσει ο δήμος τον Απόλλωνα»

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη είχαν χθες ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Αλτίν Χατζί και ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής που εκπροσωπούσε τους ποδοσφαιριστές, έχοντας τη θετική απάντηση του Δήμου…


Με όποιον τρόπο μπορεί θα βοηθήσει και ο Δήμος Καλαμαριάς, όπως προέκυψε από το χθεσινό ραντεβού ανάμεσα στον Θεοδόση Μπακογλίδη και στους Αλτίν Χατζί και Δημήτρη Καρατζιοβαλή. Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς δέχτηκε με χαρά την αντιπροσωπία του Απόλλωνα και έδωσε την υπόσχεσή του ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έχει ο Απόλλων την βοήθεια που χρειάζεται. Ο Αλτίν Χατζί του τόνισε τις δυσκολίες τις οποίες θα αντιμετωπίσει ο Απόλλων τη νέα περίοδο αν δεν έχει εξωγενή βοήθεια και ο Θεοδόσης Μπακογλίδης, ως όφειλε, του απάντησε ότι θα προσπαθήσει να προσεγγίσει κάποιους επιχειρηματίες για να βοηθήσουν μέσω κάποιων χορηγιών.
Εξάλλου, όπως προέκυψε από το Δ.Σ. της Δευτέρας στο οποίο συμμετείχαν όλα τα μέλη του, δεν μπορεί να βγει η χρονιά χωρίς οικονομική στήριξη από όλους τους φορείς. Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης για πολλοστή φορά τόνισε ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει μόνος του, όπως έκανε πέρσι και θα χρειαστεί και περαιτέρω στήριξη ώστε να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στη νέα περίοδο.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Ούτε χθες προέκυψε κάποιο… ευχάριστο ή δυσάρεστο νέο με την υπόθεση του επιχειρηματία φίλο του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου του Απόλλωνα, Αλέξανδρο Νεράτζη. Οι δύο άντρες δε μίλησαν χθες, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Αλλωστε γράψαμε ότι η πιθανότερη μέρα για να διαφανεί αν είναι όντως υπαρκτό το ενδιαφέρον, είναι η αυριανή. Μάλιστα πλέον είναι ενήμερο και ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, αλλά χωρίς κάτι… χειροπιαστό δεν μπορεί να στηριχτεί σε μια τέτοια πιθανότητα. Εάν και εφόσον επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον του επιχειρηματία, αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Απόλλων, που άλλωστε, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί επισημαίνει την επιτακτική ανάγκη για εξεύρεση οικονομικής βοήθειας στο φετινό εγχείρημα.


http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=33172


ΑΥΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ...

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!