ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

November 16, 2010

ΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ

...πέρασε και μέσα από το Κορδελιό ο Απόλλων το Σάββατο, "καρφώνοντας" την τοπική ομάδα με 1-3, διασκορπίζοντας κάθε φήμη περί ντέρμπι.

Και φυσικά ο Απόλλων είναι ο μόνος που έκανε σωστά τη δουλειά του. Από εκεί και πέρα ο καθένας με τις δυνάμεις του...ή τα συμφέροντά του.

Ομάδες που ήξεραν και δεν ήξεραν ότι γρασσάρονται τα κάγκελα στο γήπεδό τους, που ήξεραν και δεν ήξεραν ότι πληρωμένοι δολοφόνοι ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ θα αλωνίσουν στις γειτονιές τους, που ήξεραν και δεν ήξεραν ότι η ατμόσφαιρα δυναμιτίζεται μονόπαντα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι

Δημοσιογράφοι, εφημερίδες και ραδιόφωνα που ήξεραν και δεν ήξεραν ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν ό,τι έκαναν, που πίστευαν και δεν πίστευαν τις μαρτυρίες τρίτων, που έκαναν τις κότες ακόμη και όταν τα πλάνα βγήκαν στον αέρα...με άλλα λόγια ΜΜΕ που έχουν και δεν έχουν κάκαλα, ανάλογα με τα μικροσυμφέροντα που τα κρατάνε ζωντανά από οικονομικής άποψης. "Κυρίες" όλοι τους όταν πρόκειται για την τσέπη τους, "μάγκες" όταν πολεμάνε το "κράτος των Αθηνών" από 500 χιλιόμετρα μακριά, χωρίς φυσικά να έχουν άντερα να κυκολοφορήσουν τις φυλλάδες τους εκεί (κακό πράγμα ο ανταγωνισμός) .

Όλοι εσείς ξανασχοληθείτε με τον Απόλλωνα όταν μάθετε σωστά ελληνικά και όταν αποφασίσετε ότι τα παντελόνια τα φοράμε επειδή είμαστε άντρες και όχι για να σαν αξεσουάρ. Μοναδική εξαίρεση στον κανόνα της επιλεκτικής σιωπής ο Πανταζής, που μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά μαζί του, αλλά δεν μπορούμε να μην του αναγνωρίσουμε το θάρρος της γνώμης του.

Εμείς ευτυχώς μαθαίνουμε από τα λάθη μας και δεν πρόκειται να ξαναμπούμε στον παραμικρό "διάλογο" μαζί σας. Ούτως ή άλλως μια ζωή γκόμενες είστε, του ενός και του άλλου. Εσείς δεν θα αλλάξετε ποτέ, μόνο ο νταβατζής σας θα αλλάζει.

Εμείς μένουμε σε αυτό που συμβαίνει στον Απόλλωνα φέτος, μια προσπάθεια να επανέρθει η ομάδα, να ξαναγίνει οικογένεια, να ξαναγίνει ομάδα, να ξαναγίνει το σύμβολο της Καλαμαριάς. Και είμαστε στο σωστό δρόμο. Το είπαμε στο πρόσφατο παρελθόν, ο Απόλλων είναι μεγαλύτερο μέγεθος από κάθε αργόσχολο που παίρνει ένα μικρόφωνο ή ένα στυλό και νομίζει ότι μπορεί να μανιπουλάρει την κοινή γνώμη, μεγαλύτερο μέγεθος από κάθε γειτονιά που νομίζει ότι μπορεί να χτυπήσει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας τώρα που πασχίζει να ξανασταθεί στα πόδια της.

Ο Απόλλων δεν έχει χρόνο ή ενέργεια να σπαταλήσει για την πάρτη σας. Ο Απόλλων έχει 9 στα 9 και θέλει να διευρύνει το σερί του. Γι' αυτό μην κάνετε το λάθος να προσπαθήσετε να του αποσπάσετε την προσοχή.

Σας προειδοποίησαμε...

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

6 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ,ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΛΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ=ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΔΙΑΣ!

    ReplyDelete
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ. ΘΥΡΑ 2 ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

    ReplyDelete
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.....ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΥΡΑ-2

    ReplyDelete
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑ,ΤΩΝ ΠΦΦΦ...ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ..??

    ReplyDelete
  5. MPRABO RE APOLLONARA...MPRABO K STON LAO

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!