ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

November 02, 2010

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Είχαμε πει ότι το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής θα ήταν εύκολο ή δύσκολο ανάλογα με τη δική μας απόδοση. Επίσης παλαιότερα είχαμε αναφέρει ότι ο Απόλλων θα πρέπει να βρίσκει τρόπο να αντιπαρέρχεται των λεπτομερειών ενός παιχνιδιού , αλλά και των "λεπτομερειών"...

Πέσαμε μέσα. Απέναντι σε μια ομάδα που λύσσαξε (και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό) να μας κόψει βαθμούς και απέναντι σε έναν διαιτητή που χωρίς λόγο επέτρεψε το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, ο Απόλλων χωρίς να πιάσει καλή απόδοση κέρδισε...και κέρδισε σε πείσμα πολλών που λαχταράνε να τον δούνε να σκοντάφτει.

Θα πρέπει να περιμένετε πολύ κύριοι,η ομάδα αυτή ακόμη και στην μέτρια μέρα της έχει τις λύσεις. Γιατί ΑΥΤΗ η φανέλα είναι βαρύτερη από όλους σας μαζί, βαρύτερη από ό,τι εκρποσωπείτε, βαρύτερη από ό,τι έχετε στο μυαλό σας, βαρύτερη από όλες τις γειτονιές που προέρχεστε.

Είτε το θέλετε είτε όχι ο Απόλλων είναι η ζωντανή ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού. Και όσοι έχετε την τάση να το λησμονείτε, το συνειδητοποιείτε όταν φεύγετε από το γήπεδο με κατεβασμένο το κεφάλι.

Και αυτή είναι η καλύτερη και πιο αποστομωτική απάντηση που μπορεί να δώσει η ομάδα μας. Και με τον κόσμο δίπλα της θα συνεχίσει να το κάνει.

Την εβδομάδα αυτή δεν διεξάγεται πρωτάθλημα, λόγω των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μια εβδομάδα ρεπό λοιπόν, και μετά ετοιμαζόμαστε για το 9 στα 9.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!