ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

October 04, 2010

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Έτσι είναι , δεν θα μας "κάθονται" όλα τα ματς τόσο εύκολα. Οι φανέλες δεν παίζουν μόνες τους μπάλα και δεν κερδίζουν τα παιχνίδια. Λέγαμε μερικές μέρες πριν ότι ο πρωταθλητής πρέπει να προσέχει και τις λεπτομέρειες. Και από αυτές τις λεπτομέρειες κόντεψε η ομάδα να φέρει τα πάνω- κάτω εναντίον της.

Τελικά κέρδισε 2-1 τα Κουφάλια και παραμένει στην πρώτη θέση.Είμαστε σίγουροι ότι η χθεσινή μέτρια απόδοση είναι ένα μάθημα για όλους μας. Και τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και για εμάς τους φιλάθλους.

θα χρειαστεί πολύ δουλειά από όλους μας για να τα καταφέρουμε. Ακόμη περισσότερη δουλειά από όση έχει γίνει μέχρι τώρα. Γιατί καλές οι νίκες, καλή και η παρουσία 800-900 φιλάθλων μας στο γήπεδο.

Πρέπει όμως να είμαστε ακόμη πιο διψασμένοι, ακόμη πιο ανικανοποίητοι, ακόμη πιο απαιτητικοί...από τους εαυτούς μας. Γιατί ο Απόλλων μόνο τον εαυτό του,τον κακό εαυτό του έχει για αντίπαλο φέτος. Ή αν θέλετε τον εφησυχασμένο εαυτό του. Δεν θέλει πολύ για να γυρίσει ένα ματς. Μια στραβοκλοτσιά, μια κόντρα και όλα έρχονται τούμπα.

Ο Απόλλων και ο κόσμος του αξίζουν περισσότερα από αυτό.

Ξέρουμε ότι η ομάδα δουλεύει, ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι φέτος κοντά σε αυτήν την προσπάθεια. Αυτό που λέμε -πρώτα στους εαυτούς μας- είναι ακόμη περισσότερη δουλειά , ακόμη μεγαλύτερη πρσοπάθεια.

Μια προσπάθεια που συνεχίζεται. Επόμενος σταθμός η Καλλικράτεια. Την άλλη Κυριακή εμείς θα είμαστε εκεί. Το πούλμαν ξεκινάει στις 2:45 από το σύνδεσμό μας και οι εγγραφές για την εκδρομή έχουν αρχίσει ήδη. Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ και η εγγραφή γίνεται αυτοπροσώπως.

Η δική μας η δουλειά είναι να γεμίσουμε το γήπεδο και η δουλειά της ομάδας είναι να κερδίσει 3 ακόμη πόντους. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

3 comments:

  1. τσαφ,τσουφ,τσαφ,τσουφ,τσαφ,τσουφ...αναχωρηση αμαξοστοιχιας με προορισμο την καλληκρατεια παρακαλω ολοι οι επιβατες στις θεσεις τους!!!!

    ReplyDelete
  2. Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ Δ ΚΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ReplyDelete
  3. h dikia mas douleia einai na gkremisei to gipedo....p.t.

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!