ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

September 12, 2010

ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΛΙ

Κάτι τέτοια γνωμικά του λαού μας δίνουν και το στίγμα της σοφίας του και εμείς θέλουμε να έχουμε αυτά τα καλά χαρακτηριστικά. Η νέα χρονιά για εμάς και σε ό,τι αφορά τις κινήσεις μας αρχίζει χωρίς τυμπανοκρουσίες. Από το να μιλάμε λέγοντας λόγια του αέρα επιλέξαμε να παρατηρούμε από κοντά τις κινήσεις που κάνει φέτος η ομάδα για την άνοδό της.

Και αν φέτος υπάρχει ένα κλίμα ευφορίας και κάποιας ανακούφισης σε σχέση με άλλες χρονιές σε όλους του φίλους του Απόλλωνα είναι γιατί φέτος για μια φορά έγιναν τα αυτονόητα, όπως η κατάρτιση ενός αξιόλογου ρόστερ, λίγη δουλειά στο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, λίγο πιο μεγάλη συσπείρωση. Αυτονόητα και απλά πράγματα που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στο φετινό πρωτάθλημα.

Γιατί θα έρθουν και τέτοιες στιγμές, δύσκολες. Και η ποιότητα της προεργασίας όλων μας θα κριθεί, θα δοκιμαστεί.

Εμείς δεν βλέπουμε τίποτα άλλο πέρα από άνοδο φέτος, πιστεύουμε ότι λέγοντας αυτό εκφράζουμε και τον κόσμο της ομάδας αλλά και την ομάδα την ίδια. Και όπως όλοι θα δουλέψουμε γι' αυτήν την υπόθεση.

Η "δουλειά" ξεκινάει την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο μας 2 ωρίτσες πριν από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στο Χέρσο (πιθανή ώρα έναρξης 16:00). Εξώ από το γήπεδο θα βρείτε μέλη του συνδέσμου που θα πουλάνε τα προϊόντα μας αλλά κυρίως κάρτες διαρκείας των οποίων οι τιμές είναι 50,100(για τα επίσημα) και 200 (για όλα τα τμήματα του Απόλλωνα) ευρώ.

Και επειδή τα θαύματα δεν γίνονται από μόνα τους και επειδή τα λεφτά δεν πέφτουν από τον ουρανό καλούμε όλο τον κόσμο της Καλαμαριάς και τον κόσμο του Απόλλωνα από όπου και αν βρίσκεται να συνδράμει τη φετινή προσπάθεια.

Για όσους φίλους της ομάδας βρίσκονται μακριά από τη Θεσσαλονίκη και αναζητούν διαρκείας καλό είναι να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Απόλλωνα (πληροφορίες στο http://www.apollonkalamariasfc.gr/epikoinonia.htm).

Το πρωτάθλημα αρχίζει την επόμενη Κυριακή και μη γελιέστε, θα είναι αρκετά δύσκολο. Αλλά ο Απόλλων θα ανέβει είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Ο Απόλλων δεν είναι απροστάτευτος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

2 comments:

  1. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ......Γ'ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕς ΘΑ ΤΣΕΡΕΥΩ.....

    ReplyDelete
  2. ποτε θα να ξαναβγει το εφημεριδακι του rossoneri;

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!