ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

July 18, 2010

ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Αύριο στις 5.30 το απόγευμα μια νέα χρονιά ξεκινάει για τον Απόλλωνα. Και ας μη γελιόμαστε ακόμη και αν η ομάδα μπορέσει να προβιβαστεί δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένα μικρό βήμα στο Γολγοθά που έχει να διανύσει ώστε να ανακτήσει μέρος από το χαμένο της γόητρο. Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω γενικότερων οικονομικών δυσχερειών και κοικωνικών ανακατατάξεων, που λίγο πολύ επηρεάζει όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, του αθλητισμού μη εξαιρουμένου. Παρ' όλα αυτά όμως ο Απόλλων είδικά στην κατηγορία που αγωνίζεται δεν έχει άλλα περιθώρια παρά να κερδίσει την άνοδό του. Ειδάλλως σύντομα η αναφορά του ονόματος "Απόλλων" θα παραπέμπει σε σκονισμένο βιβλίο του παρελθόντος.

Αλήθεια είναι σιγήσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, κοντά 2 μήνες. Αλλά και τι να πούμε; Να ξαναμιλήσουμε για την καρικατούρα προέδρου που είχαμε και για την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του; Τα έχουμε πει τόσες φορές μέσα στην διάρκεια της περασμένης περιόδου, που θα καταντούσαμε γραφικοί, άσχετα αν στο τέλος και για πολλοστή φορά δικαιωθήκαμε. Άλλωστε δεν λέγαμε κάτι που όλος ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλωνα δεν μπορούσε να δει. Μόνο κάτι γνωστοί γλείφτες, άνθρωποι χωρίς ονόματα (μόνο με ψευδώνυμα) τον υποστήριξαν.
Να μιλήσουμε πάλι για διοικήσεις Πρωτοδικείου; Και να πούμε τι ακριβώς; Τα ίδια και τα ίδια πάλι; Στο σημείο που έχει φτάσει ο Σύλλογος οι καλές προθέσεις είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Ζούμε στο 2010 και είτε θέλουν κάποιοι να το δεχτούν είτε όχι, ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. Τα πλάνα είναι ωραία και γίνονται εύκολα.
Το ξαναλέμε...μας ενδιαφέρουν οι πράξεις και πάνω από όλα το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

2 comments:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ?

    ReplyDelete
  2. Για τον ίδιο λόγο που δεν μπήκες εσύ για παράδειγμα. Οπαδοί είμαστε όχι διοικητικοί παράγοντες. Μην τα μπερδεύουμε

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!