ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

February 16, 2010

ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ...ΓΗΠΕΔΑ

Οι 2 ομάδες της ιστορίας μας πέρσι έπαιξαν στην ίδια κατηγορία, στην Β' εθνική. Με διαφορετικούς στόχους η καθεμιά. Η πρώτη σώθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές και μετά από πολλές παλινωδίες και εγκληματική αδράνεια σήμερα βολοδέρνει στην Δ' εθνική κατηγορία με αβέβαιο μέλλον. Η άλλη ομάδα τελικά προβιβάστηκε στην Α' εθνική και προσπαθεί να σώσει την κατηγορία.

Και οι 2 ομάδες τις τελευταίες μέρες προώθησαν τις περιπτώσεις κατασκευής γηπεδικών εγκαταστάσεων. Η ομάδα που αγωνίζεται στην Δ' εθνική "πανηγυρίζει" για την έγκριση ανέγερσης μιας κερκίδας-κουτσουλιάς, μιας κερκίδας ντροπής. Η άλλη ομάδα μέχρι και βουλευτή είχε (Σταύρος Καλογιάννης) να κάνει ερώτηση σχετικά με την υπόθεση του γηπέδου της ομάδας ενώ προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και ο δήμαρχος της περιοχής.

Είναι σαφές ότι κάποιοι άνωθρωποι είναι πιο "επαγγελματίες" από κάποιους άλλους. Οι ομάδες είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο ΠΑΣ Γιάννενα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

7 comments:

  1. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ?

    ReplyDelete
  2. Αν εσύ αυτό κατάλαβες εμείς πάμε πάσο....καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει φίλε

    ReplyDelete
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ! ΚΑΙ Ο ΠΑΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ!

    ReplyDelete
  4. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΊΑ - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ! ΠΑΠ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ !!!

    ReplyDelete
  5. kapioi triboun ta xeria toys gia thn kernoyrgia kerkida...giati arage.....ore glentia leme leme..............

    ReplyDelete
  6. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ?


    Πολύ σωστά! Ο Απόλλωνας με ιδιόκτητο γήπεδό (καλύτερα έκταση) αξίζει πολλά παραπάνω,αλλά...

    ReplyDelete
  7. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΓΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ Α.Ε. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Δ΄ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!