ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

January 27, 2010

"ΓΙΓΑΝΤΕΣ"

Την Κυριακή το πρωί λέει στις 12 οι Ακαδημίες του Απόλλωνα θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους. Και είναι μια καλή κίνηση αυτή γιατί αποτελεί μια από τις λίγες χαρές που θα δουν αυτά τα παιδάκια στον Απόλλωνα (για όποιον έχει αντίρρηση ας ψάξει να βρει εκείνους τους ηρωϊκούς 5-10 πατεράδες που σχεδόν 2 χρόνια τώρα βγάζουν το φίδι από την τρύπα κυρίως σε οργανωτικά θέματα). Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθούν για την "προσφορά" τους στον Απόλλωνα οι "γίγαντες" Χριστόδουλος Οικονομίδης και Παναγιώτης Ψωμιάδης...Μάγκες ξεχάσατε να συμπεριλάβετε και τον πρώην υφυπουργό εμπνευστή της κερκίδας κουτσουλιάς, που δήλωσε ότι δεν βοήθησε οικονομικά τον Απόλλωνα επειδή δεν είχε εμπιστοσύνη στον Δαμήλο. Ενώ εκεί που τα έδινε όλα ήταν αγγελικά πλασμένα...Μπαγλαμάδες μια ζωή.

9 comments:

  1. εβγαλα την εφημεριδα μας στο κ.ψ.μ. ρε μαγκες κ εγεινε της τρελης ποιος θα την διαβασει ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
    (καλα τα χωνετε στους καρκινους του ΑΠΟΛΛΩΝ)
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ReplyDelete
  2. ΓΑΤΑ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!!!ΣΤΥΡΙΖΕΙ ΧΑΣΕΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠ' ΕΞΩ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ.

    ΗΛΙΑΣ... ΑΠΟ ΝΕΑΠΟΛΗ

    ReplyDelete
  3. ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ , ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΧΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.
    ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΕ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ...ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ.

    ReplyDelete
  4. να φωναξουν και τον κλοουν της ομαδος που εχει τον δικεφαλο στο στηθος και το τρηφιλι στην καρδια του.....ο ανθρωπος οραμα...συγνωμη φαντασμα ενοοουσα..

    ReplyDelete
  5. tn tsampouka ton ftinane kai autos nomize oti ebrexe autos koimate or8ios kai plhrwnei 3enadoxeio tsampouka gia to kalo toy apollwn parethsoy oso einai nwris mono etsi 8a bgei apo thn mizeria o apollwn kai mn 3exaseis mazi soy
    na pareis auton pou exeis spitosei stoys 3enones toy ghpedoy

    ReplyDelete
  6. εκει στις δυτηκες συνοικιες καλα θα ειναι να ρωτατε και καποια στελεχοι του ροσσονερι πριν βαλετε την υπογραφη σας σε οποια χαζομαρα σας πασαρου οι κρετινοι...και καλο θα ειναι και εμεις απο τα δυτικα να ερωτουμαστε πρωτα και μετα να τασομαστε υπερ της μιας η της αλλης πλευρας...FORZA ROSSONERI CLUB RETZIKI..

    ReplyDelete
  7. oλα τα ειχαμε στον Απολλωνα και οι αβαντα του μπιμπισιδη μας μαρανε...Χασεκιδη ξεχασες να βαλεις και τOυς γονεις των παιδιων να στειλουνε και αυτοι καμια ανακοινωση στηριξης..βαλε και τους σερβιτορους και τις λουλουδουδες απο την πυλη βαλε και τους παρκαδορους που εχει εξω φωναξε και κανα πελατη απο το 1ο πιστα τραπεζι ολοι μαζι κατι θα σκεφτουν να γραψουν για εσενα..

    ReplyDelete
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΕΙΠΑΜΕ Η ΜΑ...ΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΧΕΡΙΑ...

    ReplyDelete
  9. ΗΡΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΙΜ... ΓΗΠΕΔΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΚΕΤΑ

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!