ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

December 31, 2009

ΟΧΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

Το κάνουμε όλοι, δίνουμε ευχές τέτοιες μέρες κάθε χρόνο, ο καθένας ζητά αυτό που του λείπει. Και ξέρουμε ότι μόνο οι ευχές δεν αρκούν.

Εμείς λοιπόν φέτος δίνουμε ευχές μόνο για υγεία. Προσωπικές ευχές...Ο Απόλλων δεν έχει ανάγκη από ευχές, ποτέ δεν είχε. Είχε ανάγκη από ανθρώπους που να δουλεύουν και να αγαπάνε αυτήν την ομάδα. Σαν εκείνους τους 2 ανθρώπους που χρόνια τώρα τρέχουν μόνοι τους και τρώνε όλα τα σκατά. Για την Αναστασία και το Γιάννη λέμε, τους μοναδικούς ίσως ανθρώπους που πονάνε το ποδοσφαιρίκό τμήμα του Απόλλωνα.

Έχει ανάγκη ο Απόλλων από ανθρώπους με γνώσεις, ιδέες και θράσσος. Δεν τους έχει. Κάτι φτωχοδιάβολοι είναι που πουλάνε παραγοντιλίκι. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους τωρινούς, αλλά σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα ασχολήθηκαν με τα της ομάδας, ειδικά την εποχή που η ομάδα περνούσε από Δαμήλο στα Χοιροτροφεία και από εκεί στο χάος.

Ομάδα των Αθηνών παραπαίει και έχει κινητοποιηθεί όλο το σύμπαν. Εδώ κάποιοι, κάποτε και μην ξέροντας ακόμη αν σε λίγο καιρό θα ήταν στα πράγματα υποσχέθηκαν και υποσχέθηκαν και ξανά...και ξανά...Εδώ ολόκληρος Δήμος γύρισε την πλάτη σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Για όλα αυτά τι να ευχηθεί κανείς...Μόνο δουλειά χρειάζεται, γιατί διαφορετικά ο Απόλλων τον πρώτο αριθμό του λαχείου να κέρδιζε, δεν θα άλλαζε τίποτα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

1 comment:

  1. ta xponia moy polla kai kalh xponia se olo ton kosmo eyxes se ola ta rossoneria kai min jexnate se opious aresoyme gia toys allous den ua mporesoyme....,,,,,,,,,,,rossoneri kai ta myala sta kagkela.......

    ReplyDelete

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!