ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

October 20, 2009

ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΙΙ

Εμείς τα λέμε, όπως άλλωστε και όλος ο κόσμος που πονάει, αγαπάει και ακολουθά τον Απόλλωνα, αλλά βελτίωση δεν βλέπουμε. Μιλάμε για την αντιμετώπιση που έχει κάθε τμήμα της ομάδας σε κάθε αγωνιστική, όπου κι αν αγωνίζεται. Να ξεκινήσουμε με το μπάσκετ γυναικών. Η ντριμ τιμ του Πολυμένη που πέρσι έκανε πολύ κόσμο να παραμιλάει και ακόμη περισσότερο να την πολεμάει έδωσε την Κυριακή τον πρώτο της αγώνα κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Η ομάδα μας με εκπρόθεσμο καλάθι έχασε 68-67. Προς το παρόν εμείς θα δείξουμε καλή πίστη και θα μιλήσουμε ότι επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος.Έχουμε όμως δυο απορίες. Πώς γίνεται όλα τα "ανθρώπινα λάθη" να γίνονται εις βάρος του Απόλλωνα ή μήπως δεν επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος αλλά για "μήνυμα";  Ο χρόνος θα το δείξει αυτό. Εμείς εννοείται ότι έχουμε πολύ μεγάλη πίστη και στον Πολυμένη και στα κορίτσια του, που πέρσι -και μάλλον και φέτος από ό,τι δείχνουν τα πράγματα- έχουν να παλέψουν με τα κύματα.

Περνάμε στο ποδόσφαιρο. Το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει από τα όρια του αστείου και να σοβαρεύει. Την Κυριακή στο Αγιονέρι, ομάδα και κόσμος έφαγαν αυτο που λέμε λαϊκά "πέσιμο". Οι μεν οπαδοί του Απόλλωνα έφαγαν "ντου" από τους ντόπιους, η μεν ομάδα από τον αστείο διαιτητή.

Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι για το επίπεδο της κατηγορίας, μια επίσκεψη του Απόλλωνα σε οποιοδήποτε χωριό αποτελεί σχεδόν πολιτιστικό γεγονός για την ντόπια κοινωνία. Επίσης είναι λογικό όλοι να θέλουν να κερδίσουν τον Απόλλωνα για να έχουν να το λένε στα παιδιά τους. Και κάπου εκεί το πράγμα ξεφεύγει. Η διοίκηση πρέπει να καταλάβει ότι οφείλει με ΟΛΕΣ τις δυνάμεις αν όχι να προστατεύει τον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα, ας προστατεύει τουλάχιστον την ίδια την ομάδα από κακές διαιτησίες. Ο τρόπος; Δουλειά της είναι να τον βρει. Τη στιγμή που οι φίλαθλοι του Απόλλωνα δεχόντουσαν επίθεση και κάποιοι (ναι μέλη της διοίκησης ήταν, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι) σφύριζαν αδιάφορα και έκαναν δημόσιες σχέσεις, η ομάδα δεχόταν "επίθεση" από έναν διαιτητή που προφανώς "ψαχνόταν" να φέρει το ματς ισόπαλο για να μη δεχτεί και αυτός επίθεση. Να σκεφτούμε ότι η διοίκηση δεν έχει τον τρόπο ή απλά δεν ενδιαφέρεται;  Οι πράξεις και οι τακτικές της στο μέλλον φανταζόμαστε να μας δώσουν μια απάντηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμη κι αν χρειαστεί να τα βάλουμε με ολόκληρα χωριά εμείς θα πηγαίνουμε παντού και θα φωνάζουμε για τον Απόλλωνα γιατί δεν μπορεί να μας φιμώσει κανείς.

Λίγα λόγια για και προς την ομάδα. Εντάξει να δεχτούμε ότι η ομάδα συγκροτήθηκε λίγες μέρες ουσιαστικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να δεχτούμε ότι οι παίκτες δεν έχουν "βρεθεί" ακόμη μεταξύ τους, να δεχτούμε πολλά...να δώσουμε πολλά ελαφρυντικά. Αλλά η έλλειψη τσαγανού δεν δικαιολογείται κύριοι. ΄

ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Η "ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ" ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ "ΔΑΓΚΩΝΕΤΕ" ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ. ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ. ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΙΞΤΕ ΠΟΝΗΡΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΣΤΕ. ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ. ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΟ...ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΣΑΣ.

Στην προηγούμενη ανάρτηση διαβάσαμε ένα αρκετά εύστοχο σχόλιο από τον "πουγαλεμένο" σχετικά με την στήριξη στην ομάδα. Προσυπογράφουμε. Ο καθένας που αγαπάει τον Απόλλωνα με όποιον τρόπο μπορεί πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Αλλά και η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ, είναι ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ να κυνηγήσει τα δίκια της. Να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να απαιτήσει από την Πολιτεία να την βοηθήσει να οργανωθεί και οικονομικά, και σε σχέση με τις υποδομές (γήπεδο κουτσουλιά) αλλά να τη βοηθήσει και να ΚΑΘΑΡΘΕΙ από τις αμαρτίες του παρελθόντος. Με την εκκαθάριση που βρισκόμαστε; Γιατί δεν έχουμε ενημέρωση; Αυτή η υπόθεση ούτε πρέπει αλλά ούτε πρόκειται να περάσει έτσι. Ο λαός του Απόλλωνα δεν θα το αφήσει έτσι αυτό. Οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν. Αν όχι για κανέναν άλλο λόγο, για να "καθαρίσει" και το όνομα του Απόλλωνα και έτσι φίλε "πουγαλέμενε" να αποτελέσει ξανά πόλο έλξης για τα μικρά παιδιά που θέλουν να αθληθούν.

Για πολλοστή φορά υπενθυμίζουμε στο Δήμο Καλαμαριάς τις ευθύνες του, τις τεράστιες ευθύνες του. Καλές οι διαγραμμίσεις στην Κρήνη, αλλά κύριοι τον Απόλλωνα τον έχετε γραμμένο. Και τα 70 ή 100 χιλιάρικα δεν μας λένε τίποτα. Άλλοι δήμαρχοι έχτισαν γήπεδα στις ομάδες τους (Περιστέρι, Ηράκλειο). Και το ξαναλέμε , σε ένα χρόνο έχουμε δημοτικές εκλογές. Καλά θα κάνουν οι παρατάξεις και οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό "θώκο" να βάλουν τον Απόλλωνα στο πρόγραμμά τους όχι με λόγια άλλά με πράξεις. Γιατί ο κόσμος πλέον είναι ψυλλιασμένος, 5000-6000 ψήφοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να είστε σίγουροι ότι θα μας βρείτε μπροστά σας. Και αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι μπορούμε να σας κάνουμε τη ζωή πολύ μα πολύ δύσκολή. Μη μας παίρνετε αψήφιστα, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!