ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

June 28, 2009

ΕΝΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΚΑΙ ΕΝΑ "ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ"

Πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα θέλουμε, ειδικά όταν οι αποφάσεις δεν είναι στα δικά μας χέρια. Ο Στράτος Βουτσακέλης δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα. Το πώς και γιατί δεν είναι δική μας δουλειά να το κρίνουμε τώρα. Εμείς σαν σύνδεσμος φιλάθλων του Απόλλωνα στο πρόσωπο του Στράτου πάντα βλέπαμε έναν στρατιώτη του Απόλλωνα και άρα έναν από εμάς. Η επιλογή του να αναλάβει στο προηγούμενο πρωτάθλημα μια ομάδα "τελειωμένη" από πολλές απόψεις ήταν αποστολή "αυτοκτονίας".  Σε αντίθεση με άλλους όμως που έκαναν πίσω (ο καθένας από το πόστο του) ο Στράτος Βουτσακέλης μπήκε μπροστά, και οδήγησε την ομάδα στην παραμονή, χαρίζοντας τα λεφτά του συμβολαίου του και ρισκάροντας όπως όλοι μας και την ψυχική του υγεία. Ακόμη κι αν η ομάδα δεν τα κατάφερνε, ο Στράτος θα ήταν μέσα στην καρδιά μας για την ανιοδιοτελή προσφορά του. Ο Βουτσακέλης είναι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΗΣ και το έχει αποδείξει και η στάση του πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όσους λένε ότι πονάνε αυτήν την ομάδα. Και φυσικά μας πονάει και μας προβληματίζει η αποχώρησή του. Αλλά αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στράτο όπου κι αν συνεχίσεις την καριέρα σου, εμείς σου ευχόμαστε ΜΟΝΟ τα καλύτερα, γιατί τα αξίζεις. Και μέσα μας έχεις κερδίσει μια θέση πολύ ψηλά με το σπαθί σου.

Παράλληλα , στην ομάδα έρχεται νέος προπονητής. Μιλάμε για τον Τζο Παλατσίδη, παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας, έναν άνθρωπο επίσης δεμένο με τον Απόλλωνα. Ακόμη ένας άνθρωπος που θα κληθεί να δείξει έργο μέσα σε δύσκολες καταστάσεις, καταστάσεις μεταβατικές. Εμείς σας οπαδοί του Απόλλωνα θα στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις αλλά και θα ασκήσουμε κριτική όταν κρίνουμε ότι πρέπει, όπως κάνουμε άλλωστε κάθε φορά. Η χρονιά που ακολουθεί θα είναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται η βοήθεια όλων.

Σε αυτά τα πλαίσια αύριο στις 6 το απόγευμα, στο θεατράκι της οδού Χηλής η ΠΑΕ, οι φίλαθλοι και διάφοροι φορείς μαζευόμαστε για να βρούμε ΛΥΣΕΙΣ. Οι ιδέες είναι καλές αλλά πλέον χρειάζονται λύσεις. Η ανταπόκριση καθενός σίγουρα δείχνει και το μέτρο της καψούρας για την ομάδα. Τέλος τα λόγια, ήρθε η ώρα των έργων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΥΓ. : Ο Απόλλων είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος. Τις τελευταίες μέρες άδολα θέλουμε να πιστεύουμε γίνεται μια προσπάθεια σύνδεσής του με άλλες ομάδες. Αυτά τα σχόλια μόνο κακό κάνουν στην ομάδα σε μια περίοδο που επιχειρείται η ανασυγκρότησή της. Καλό είναι να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε... γιατί έχει ήδη συμβεί 2 φορές όχι 1

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!