ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

May 27, 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Σήμερα νωρίς το μεσημεράκι δόθηκε συνέντευξη Τύπου από την διοικούσα επιτροπή του Απόλλωνα, ένας απολογισμός των όσων έγιναν και δεν έγιναν όλο αυτό το τελευταίο διάστημα.


Αναφέρθηκαν τα ποσά τα οποία χρωστάει η ομάδα, οι προσπάθειες που έγιναν να βρεθεί ο Δαμήλος και να επιστρέψει τις μετοχές –στην τελευταία επαφή του με τους ανθρώπους της επιτροπής είπε «αφήστε με ήσυχο, κάντε ό,τι σας φωτίσει ο Θεός», αναφέρθηκε το ότι η ομάδα έως ότου αποκτήσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα θα κυνηγηθεί από άλλες ομάδες για να υποβιβαστεί, αναφέρθηκε ποιοι από τους πολιτικούς φορείς βοήθησαν και ποιοι όχι (έτσι κύριε Ιωαννίδη;)…και είχαμε και την ανακοίνωση παραίτησης του κυρίου Ιωσιφίδη, προεδρεύοντα της επιτροπής.


Το πιο σημαντικό που ίσως ακούστηκε είναι ότι «βαριά-βαριά μέχρι τη Δευτέρα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Τσομίδης, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ανθρώπων εκείνων που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα…Θα δούμε…


Περισσότερες λεπτομέρειες θα διαβάσετε στις εφημερίδες…


Η άποψή μας…Είχαμε πει ότι το καλοκαίρι θα είναι θερμό, σε αίθουσες δικαστηρίων, το κυνήγι των μετοχών και την προσπάθεια να στηθεί μια ομάδα σχεδόν από το μηδέν για να πάρουμε μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα…εμείς απαιτούμε ΠΛΗΡΗ διαφάνεια σε οποιαδήποτε διαδικασία αφορά στο μέλλον του Απόλλωνα. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κρυστάλλινες ενέργειες που θα διασφαλίσουν όσο το δυνατόν την καλύτερη πορεία της ομάδας. Ο δρόμος είναι ανηφορικός και δεν χωράνε εγωισμοί, προχειρότητες και τεμπελιά. Η ενότητα και ο επαγγελματισμός είναι μονόδρομος σε αυτήν την προσπάθεια. Όποιος μπορεί να το καταλάβει και να δουλέψει γι’ αυτό είναι καλοδεχούμενος, όποιος δεν μπορεί ας μείνει καλύτερα στο σπίτι του.


Εμείς, οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, τα μέλη του CLUB ROSSONERI θα στηρίξουμε τους ανθρώπους που θα δουλέψουν για τον Απόλλωνα με όλη την ψυχή τους. Οι υπόλοιποι θα μας βρουν μπροστά τους και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα περάσουν καθόλου καλά. Παιχνίδια με την ομάδα δεν θα κάνει ΚΑΝΕΙΣ. Εμείς έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και έχουμε αίσθηση του ποιοι αγαπάνε την ομάδα τόσο αγνά όσο εμείς , όσο ο Στράτος Βουτσακέλης, όσο ο Γιάννης ο Τσαρσιταλίδης, όσο ο Φώτης ο Τσιβόγλου.


Το ότι τέλειωσε το πρωτάθλημα και σώθηκε η ομάδα δεν μας λέει τίποτα. Συνεχίζουμε να δίνουμε εξετάσεις…ΟΛΟΙ μας.



 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!