ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

March 14, 2009

STATUS

Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για καθαρά αγωνιστικά θέματα. Σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς "πουλάει" μια ομάδα τον εαυτό της, διαδικασία που μακροπρόθεσμα έχει αντίκτυπο και στην αγωνιστική της παρουσία.

Πρωτάθλημα Β' εθνικής κατηγορίας...Σε πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας διαβάζουμε ότι οι παίκτες του ΠΑΣ σκέφτονται την απεργία λέει επειδή είναι απλήρωτοι 3 ή 4 μήνες. Ποιος ήξερε ότι υπάρχει τέτοιου είδους πρόβλημα στην ομάδα από τα Γιάννενα; Άκουσε κανείς κάτι το προηγούμενο διάστημα; Όχι βέβαια....γιατί ναι μεν υπήρχε οικονομική στενότητα (βάσει δημοσιευμάτων πάντα) αλλά υπήρχε ΔΙΟΙΚΗΣΗ...που σημαίνει ότι υπήρχαν "στεγανά"...μπορεί να υπήρχε γκρίνια, αλλά παράλληλα και μια προσπάθεια να λυθεί το θέμα εκ των έσω. Αντίθετα μέχρι και πριν λίγες μέρες ο Απόλλων ήταν ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ , το οποίο ξέσκιζαν καθημερινά οι εφημερίδες ενώ οι περισσότερες πριν καν αρχίσει η χρονιά μας έδιναν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό....Τα συμπεράσματα δικά σας.

 Πάμε και σε ένα άλλο θέμα το οποίο δεν πρόκειται να προκαλέσει καμία έκπληξη σε όποιον στοιχειωδώς παρακολουθεί ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Την περασμένη Κυριακή ο Νικοπολίδης -σε "νομιμη" άμυνα- κλώτσησε οπαδό που προσπάθησε να του επιτεθεί με το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βάσει νόμου, ο οποίος δεν αναγνωρίζει κανενός είδους "άμυνα" ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να τιμωρηθεί με απουσία 3 αγωνιστικών. Φυσικά και αθωώθηκε επειδή ηθικά είχε το δίκαιο με το μέρος του. Αυτή ήταν μάλιστα και η υπερασπιστική γραμμή του ΟΣΦΠ. Η εν λόγω ομάδα "που δεν της αρέσει να κερδίζει αγώνες στα χαρτιά αλλά βάζει πάνω από όλα τους νόμους" γλύτωσε τον παίκτη της. Το μυαλό όλων πήγε στην υπόθεση Βάλνερ...Ο μέσα στους αγωνιστικούς χόρους (και γι αυτό και ηθικός) νικητής Απόλλων ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ βάσει νόμου και έχασε μια ολόκληρη κατηγορία, επειδή ακριβώς οι νόμοι ισχύουν τελικά περισσότερο για κάποιους και λιγότερο για κάποιους άλλους. Αυτά να τα βλέπουν μερικοί που κάποτε έκαναν τη χαζομάρα να τιμήσουν με πλακέτα τον Θεοδωρίδη, που έχει το θράσος να πουλάει τρέλα σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την τωρινή διοίκηση ο Απόλλων θα πάψει να είναι ξέφραγο αμπέλι και τα προβλήματα που θα προκύπτουν θα λύνονται μέσα στους κόλπους της ομάδας χωρίς να δημιουργείται κλίμα από τους "έξω". Ελπίζουμε επίσης σταδιακά ο Απόλλων να αποκτήσει το σθένος να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι διεκδικώντας το δίκιο του και ας βγαίνει χαμένος. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον να χάνεις με αξιοπρέπεια. Γιατί εμείς όλοι που αγαπάμε τον Απόλλωνα πάνω από όλα φοράμε παντελόνια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!