ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

March 27, 2009

ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή φαίνεται είναι γραφτό για τον Απόλλωνα να τραβάει τα ζόρια του και όλοι να είμαστε με κομμένη την ανάσα..

Να ξεκινήσουμε από το βόλλευ πρώτα...Μια εν πολλοίς αναμενόμενη ήττα από τον Ηρακλή χθες με 0-3 σκορ. Αναμενόμενη στη λογική ότι εμείς πάμε για παραμονή στην κατηγορία και αντιμετωπίζαμε ομάδα που σε λίγες μέρες διεκδικεί ευρωπαϊκό τρόπαιο. Τα γεμάτα όμως σετ και η μικρή διαφορά πόντων δείχνουν ότι η ομάδα μας παλεύει τα παιχνίδια. Και αυτό το αγωνιστικό πνεύμα σίγουρα είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε εν όψει play out. Τα παιχνίδια στο βόλλευ είναι πολύ κρίσιμα και θα πρέπει να συμπαρασταθούμε στην ομάδα όπως μόνο εμείς μπορούμε για να παλέψουμε μέχρι τέλους την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Στα του ποδοσφαίρου πάνω κάτω τα ξέρουμε. Η θηλιά σφίγγει ολοένα και περισσότερο. Παραδόξως ο Δαμήλος βρέθηκε πολύ εύκολα και τέθηκε στη διάθεση των νυν δοικούντων για να δώσει εξηγήσεις. Εμείς περιμένουμε με το τέλος του ελέγχου στα οικονομικά της ΠΑΕ και εφόσον αποδειχθεί ότι υπήρξαν ατασθαλίες να αποδοθούν και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες σε όποιον ευθύνεται για αυτό το χάλι. Γιατί έτσι είναι το δίκαιο και γιατί ΚΑΝΕΙΣ  δεν δικαιούται να παίζει με την ιστορία του Απόλλωνα. Ο κάθε καλαματιανός και ο κάθε χοιρίδης αυτού του κόσμου πρέπει να μάθουν ότι τα "γούστα" πληρώνονται. Εδώ θα είμαστε και θα επανέρθουμε. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε τον αγώνα για οικονομική στήριξη της ομάδας. Εκτός από το φίλαθλο του Απόλλωνα βέβαια περιμένουμε και τους Απολλωνάρχες των καφενείων να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα. Μέχρι εδώ τα λόγια και η κριτική ήταν έυκολα και ανέξοδα. Τώρα που ανέλαβαν δικοί μας άνθρωποι είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε ποιοι φοράνε παντελόνια και ποιοι όχι.

Συνεχίζεται επίσης ο αγώνας και για βαθμολογική σωτηρία της ομάδας. Την Κυριακή παίζουμε στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό, ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούμε να πάρουμε την νίκη και να νιώσουμε λίγο πιο άνετα στην βαθμολογία. Εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί να φωνάξουμε για την ομάδα μας και να την σπρώξουμε στους 3 βαθμούς.

Ο αγώνας συνεχίζεται και εμείς δεν θα το βάλουμε κάτω

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!