ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

March 10, 2009

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΟ ΜΑΣ

Γράφουμε αυτό το σημείωμα σχετικά με τον καθιερωμένο πλέον χορό μας όχι για να πούμε τι καλά περάσαμε αλλά κυρίως για να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Και μιλάμε περισσότερο για τον απλό κόσμο που σε δύσκολες οικονομικά εποχές αγόρασε την πρόσκληση ενισχύοντας τον σύνδεσμο, ερχόμενος να γλεντήσει μαζί μας.

Η επαφή με αυτόν τον κόσμο είναι αυτή που υποδαυλίζει και τη δική μας τρέλα και τρέχουμε για τον Απόλλωνα. Αυτή η επαφή είναι που μας έδωσε κουράγιο σε δύσκολες εποχές (οι οποίες μη γελιόμαστε δεν έχουν τελειώσει ακόμη) και πολεμάμε να μεγαλώσουμε και εμείς από την πλευρά μας από τον Απόλλωνα. Παρασυρμένοι από αυτήν την τρέλα όπως και πέρσι μέλη μας αμέσως μετά το χορό ξεκίνησαν για Αθήνα να συμπαρασταθούν στην ομάδα στο ματς με τον Ηλυσιακό.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους φορείς που στέκονται δίπλα μας έχοντας καταλάβει ότι οι δικές μας προσπάθειες δεν είναι έργα καποιου "στρατού"  ή περιθωριακών ατόμων απλά ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ και μάλιστα τρελαμένων.

Κλείνοντας απευθυνόμαστε και πάλι στον κόσμο καλώντας τον όχι μόνο στον επόμενο χορό μας αλλά και στο γήπεδο εκεί που οφείλει να βρίσκεται κάθε Απολλωνιστής , ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η ομάδα μας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!