ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

March 06, 2009

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Από χθες ο Απόλλων έχει διοίκηση πρωτοδικείου. Έτσι με λίγα λόγια και χωρίς πολλές φιοριτούρες. Τώρα μπορούμε να αγωνιστούμε και "μέσα" από τα γραφεία της ΠΑΕ για το καλό του Απόλλωνα. Γιατί μέχρι στιγμής μόνο εμπόδια συναντούσαμε στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε να γιατρευτεί η πολύπαθη ομάδα μας. Όχι ότι αυτός ο δρόμος δεν θα έχει δυσκολίες, το αντίθετο, οι δυσκολίες τώρα αρχίζουν καθώς τα χρέη έγιναν θηλιά στο λαιμό του Απόλλωνα. Όμως τώρα έχουμε σε μεγαλύτερο ποσοστό την τύχη μας στα χέρια μας. Οι άνθρωποι που μπήκαν μπροστά είναι άνθρωποι από εμάς, μοιράζονται την ίδια καψούρα με όλους εμάς που 2 χρόνια τώρα ψυχορραγούμε όχι μόνο κάθε Κυριακή, αλλά σε καθημερινή βάση για την ομάδα. Όμως η επιτροπη αυτή σωτηρίας θα χρειαστεί τη βοήθεια όλων μας και στο μέλλον θα έχουμε τις ευκαιρίες να συμβάλλουμε ακόμη πιο έμπρακτα και δυναμικά σε αυτήν την επιχείρηση -ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ - διάσωσης της ομάδας μας.

Και για να προλάβουμε τους κακεντρεχείς και τους ΒΛΑΚΕΣ (ξέρετε ποιοι είστε εσείς) : Διαφορές απόψεων θα υπάρχουν , αλλά τώρα ξέρουμε τα κίνητρα αυτών που παλεύουν για την ομάδα. Λες και είναι συμβολικό , έτυχε στην αρχή της άνοιξης να δοθεί στον Απόλλωνα ακόμη μια ευκαιρία να ορθοποδήσει. Κάποτε είπαμε ότι θα επιμένουμε και τελικά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει...η βρώμα σιγά-σιγά αρχίζει να ξεθωριάζει. Μην ελπίζουμε όμως σε θαύματα αλλά σε σκληρή δουλειά, πίστη και προσήλωση στον στόχο μας, ομόνοια και συσπείρωση. Οι καλύτερες μέρες δεν θα έρθουν από το πουθενά, εμείς θα τις φέρουμε, οι Απολλωνιστές που πονάνε την ομάδα και τρέχουν. Όλοι θα βάλουμε ένα λιθαράκι γιατί η προσπάθεια που απαιτείται είναι τιτάνια. Πολλά μπορούμε να κάνουμε. Μην ακούτε κανέναν μοιρολάτρη, κανέναν που προσπαθεί να ισοπεδώσει την ατομική συμβολή για το κοινό καλό. Όλοι Απόλλων είμαστε και όλοι ΜΑΖΙ θα πετύχουμε. Τουλάχιστον τώρα ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ το δικαίωμα να προσπαθήσουμε.

Υπό αυτές τις νέες συνθήκες ο αυριανός χορός μας αποκτά ακόμα πιο πανηγυρικό τόνο. Αύριο σας περιμένουμε λίγο μετά τις 9 στο Σαλλιάρη να γιορτάσουμε, να πιούμε, να ξεχαστούμε από τα καθημερινά και να μιλήσουμε για Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!