ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

February 13, 2009

Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ


Αυτήν την εβδομάδα, και είναι περίεργο που αυτό ΠΑΝΤΑ συμβαίνει όταν ο σύνδεσμος βγαίνει πολύ δυναμικά μπροστά για τα συμφέροντα της ομάδας, πολύς κόσμος φάνηκε να ενοχλήθηκε από τις αιχμηρές μας απόψεις. Ξέρετε κάτι; Ποσώς μας ενδιαφέρει κύριοι. Τα έχουμε ξαναπεί, το τι πολιτική θα ακολουθήσει ο σύνδεσμος είναι δικό μας ζήτημα και δεν λογοδοτούμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Κριτική φυσικά και δεχόμαστε εφόσον εκτιθέμεθα. Άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι εδώ ο καθένας γράφει ΕΛΕΥΘΕΡΑ την άποψή του, και φυσικά δέχεται την οποιαδήποτε κριτική.


Για να μπούμε και στο ψητό λοιπόν. Τα λόγια σας , τις απόψεις σας, τα αναθέματά σας τα ακούσαμε, τα διαβάσαμε...Επί του πρακτέου τώρα, άντε να δούμε πόσοι από εσάς αύριο θα έρθετε στο γήπεδο και θα ΦΩΝΑΞΕΤΕ για την ομάδα. Η βουβή παρουσία δεν λέει τίποτα, τώρα που τα πράγματα είναι οριακά.


Και μερικοί, καταλάβετέ το, είναι κουραστικό και αστείο να τονίζετε συνέχεια το πόσο έχετε προσφέρει στον Απόλλωνα, και πόσο τρέξατε....φρέσκα κουλούρια....πού είστε τώρα.....ποιες είναι οι κινήσεις σας....αφήστε τα περασμένα μεγαλεία....Καλώς ή κακώς οι ομάδες πλέον δεν παίζουν για τη φανέλα και ο επαγγελματικός αθλητισμός δεν είναι παιδική χαρά. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε...


Και για να τελειώνουμε...εμάς δεν θα μας φιμώσετε Π-Ο-Τ-Ε


ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

No comments:

Post a Comment

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!